itemprop

Ny svensk Netflix-serie

Senere i år udsender Netflix deres anden svenske originalserie, Love & Anarchy.

Der er tryk på i Netflix’ skandinaviske afdeling for tiden. For få uger siden blev den første norske originalserie, Ragnarok, lanceret, og nu kommer der endnu en serie fra Sverige.

I april sidste år lancerede Netflix deres første svenske originalserie, Quicksand – Størst af alt. I år tager streaming-giganten det store skridt fra skoleskydning og urolig ungdom til letbenet romantisk drama i Love & Anarchy.

Optagelserne til den nye svenske originalserie er allerede begyndt i Stockholm. Rollelisten inkluderer Ida Engvoll, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke, Gizem Erdogan og Björn Mosten.

Love & Anarchy er skabt af den anerkendte instruktør og manuskriptforfatter Lisa Langseth og produceret af FLX, produktionsselskabet bag Quicksand.

I serien, der består af otte dele, møder vi Sofie (Ida Engvoll), en karrierekonsulent og mor til to børn. Da hun får til opgave at modernisere et gammelt forlag, møder hun den unge IT-tekniker Max (Björn Mosten), og der opstår en uventet flirt.

Sofie og Max udfordrer i hemmelighed hinanden til at gøre ting, der sætter spørgsmålstegn ved samfundsnormer. Det starter uskyldigt, men efterhånden som legen bliver mere og mere vovet, vokser konsekvenserne ud af proportion.

(Foto: Netflix)

“Jeg håber, at Love & Anarchy bliver fræk og morsom, og giver et nyt perspektiv på vores samfund. For mig er historien et paradoks, der foregår i og omkring min karakter, Sofie, i et samfund, der ikke omfavner mennesket fuldstændig. Det bliver en interessant og udfordrende rejse for mig, hvad angår klasse, psyke og krop, og jeg glæder mig meget til at springe ud i det sammen med Lisa Langseth, FLX og Netflix. Kærlighed er en af mine største interesser, og kombineret med anarki er det her min drømmerolle,” siger Ida Engvoll.

annonce

Læs også: Gallepremiere på Netflix’ Ragnarok

annonce

Seriens skaber, Lisa Langseth, har spillefilm som Euphoria, Hotell og Pure på sit spændende CV. Langseth er også manuskriptforfatter sammen med Alex Haridi (Quicksand, Real Humans) og står for instruktionen af alle otte episoder. Serien produceres af FLX og teamet bag Quicksand, Fatima Varhos og Frida Asp sammen med producenterne Pontus Edgren (Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt, Solsidan) og Martina Håkansson.

Rollelisten inkluderer også Lars Väringer, Elsa Ageman Reiland, Bejamin Shaps, Malin Levanon, Fredrik Hammar, Ejke Blomberg, Carla Sehn og Ruben Lopez.

Premieredatoen kender vi ikke p.t., men Lyd & Billede vil løbende holde dig opdateret!

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen