TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny norsk Netflix-film – Royalteen

Netflix frigiver nu trailer til endnu en ny norsk spillefilm.

forfatter
Publiceret 10/07/2022 - 10:23

Der er kun gået knap to uger siden premieren på den seneste norske Netflix-film, Blasted: Gutta vs. aliens, men Ted Sarandos & Co. ligger vist ikke på den lade side med hensyn til lokalproduceret nordisk indhold.

Læs også Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Blasted Gutta vs. aliens 1

Nu har de frigivet teaser-traileren til endnu en kommende norsk Netflix-film: Royalteen: Arvingen:

Royalteen: Arvingen er et romantisk ungdomsdrama med Per-Olav Sørensen (Kampen om det tunge vand, Quicksand – Størst af alt) og Emilie Beck i instruktørstolen.

Filmen handler om en helt almindelig ung pige og en kommende konge og er baseret på bogen Arvingen, den første bog i teenage-romanserien Det halve kongerige. Både romanen og seriemanuskriptet er skrevet af Randi Fuglehaug og Anne G. Halvorsen.

Royalteen 7 2048x1024 2
Royalteen (Foto: Netflix)

Vi får serveret en kærlighedshistorie om at leve med sine fejl, se sin frygt i øjnene og gå viralt på nettet. Da den tilbagevendte Lena (Ines H. Asserson) og den norske prins Karl ”Kalle” Johan (Mathias Storhøi) begynder at få følelser for hinanden, er Lena smigret, men også skeptisk – af flere grunde. Partyprinsen Kalle er en fast gæst i sladderbladene og bloggene; en af dem er skrevet anonymt af Lena (lige til hun bliver afsløret).

Lena er godt klar over, at det at date den fremtidige konge potentielt kan bringe dem begge i en vanskelig situation. Hun har heller ikke fortalt Kalle, eller nogen andre, om sin mørkeste hemmelighed – grunden til, at hun flyttede fra hjembyen.

Konceptet er med andre ord ikke helt ulig det, svenskerne forsøgte med Netflix-serien Young Royals sidste år – eller virkelighedens Mette Marits møde med Norges kronprins.

Royalteen 3 989x495 3 Royalteen 2 989x495 4 Royalteen 4 989x495 5 Royalteen 6 989x495 7 1 Royalteen 5 989x495 8
<
>
Royalteen (Foto: Netflix)
Læs også Sveriges plagede prins Netflix tager et skævt kig på den svenske kongefamilie – og det at være anderledes.

Ud over Asserson og Storhøi ser vi Elli M. Osborne, Filip B. Ramberg, Amalie Sporsheim, Ina D. Ervik, Hannah L. Walberg, Vår S. Grønlie, Niels Skåber og Carmen A. Høilund i fremtrædende roller.

Royalteen får global Netflix-premiere den 17. august i år.

Læs også Alle de nye streaming-titler i juli Disse film og serier kan du streame i juli.
Stranger Things sesong 4 del II 1 3
Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Følg Lyd & Billede