TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny Disney+ serie: The Dropout

Amanda Seyfried har hovedrollen i kommende dramaserie på Disney+.

forfatter
Publiceret 11/02/2022 - 12:54

Snart kommer en lovende ny, biografisk dramaserie på Disney+: The Dropout.

Penge. Romantik. Bedrag. Tragedie. Disney+ giver os den fascinerende historie om Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried, Mamma Mia) og hendes firma Theranos. En utrolig, men sand historie om ambitioner og berømmelse, der gik helt galt.

Serien fortæller historien om en berygtet kvinde, som mange måske kender eller har hørt om, men som de nok ikke kender alle detaljerne om. For hvordan i alverden mistede verdens yngste selfmade milliardær alting på et øjeblik?

The Dropout 4 989x659 1 The Dropout 3 989x577 1
<
>
(Foto: Walt Disney)

Elizabeth Holmes gik fra at være en respekteret pioner inden for sundhedsteknologi til en kvinde, der få år senere blev totalt frosset ud af industrien og samfundet.

Ud over Amanda Seyfried og Naveen Andrews i hovedrollerne byder miniserien på en række kendte skuespillere i hoved- og biroller: Michael Ironside som Don Lucas, William H. Macy som Richard Fuisz, Michel Gill som Chris Holmes, Laurie Metcalf som Phyllis Gardner, Elizabeth Marvel som Noel Holmes, Anne Archer som Charlotte Schultz, Michaela Watkins som Linda Tanner og Kurtwood Smith som David Boies.

Læs også Premiere på Disney+ i dag Kenneth Branagh giver os en perfektioneret version af Agatha Christie-klassikeren.
Mord pa Nilen 1

Elizabeth Meriwether er serieskaber og executive producer, mens Michael Showalter står for instruktionen.

The Dropout har premiere på Disney+ den 20. april, hvor samtlige episoder bliver tilgængelige.

The Dropout Disney Poster
(Foto: Walt Disney)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Komediekatastrofe fra Rebel Wilson Nej, Rebel Wilson er ikke nogen karakterskuespiller. I Senior Year er hun desværre heller ikke spor morsom.
Willow vender tilbage på Disney+ Lucasfilms klassiske fantasyfilm fra 80'erne får en efterfølger. Hovedrolleindehaveren Warwick Davis er tilbage.
Er den forvoksede 4. sæson god? Få serier har vist en vildere udviklingskurve end Stranger Things – til glæde for de fleste, men sikkert også til forargelse for nogle.
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend