Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kommer Tom Clancy’s Jack Ryan, sæson 4

Kort tid efter lanceringen af den heftige 3. sæson annoncerer Prime Video nu finalesæsonen af Jack Ryan.

Skrevet af / 09/05/2023 - 18:30
Nu kommer Tom Clancy’s Jack Ryan, sæson 4

Lige inden julemanden masede sig ned gennem skorsten sidste år kom Prime Video med en dejlig før-julegave: Sæson 3 af Tom Clancy’s Jack Ryan bragte den kolde krig tilbage og var den hidtil bedste sæson.

Tom Clancys bøger om Jack Ryan, den lidt nørdede og forsigtige, men ikke desto mindre skarpe CIA-analytiker, der bliver kastet ud i felten, er tidligere fortolket med Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck og Chris Pine (Shadow Recruit) i hovedrollen. Med TV-serien Jack Ryan blev John Krasinski den femte skuespiller (ud af fem film og en serie), som skal redde USA/verden fra ukendte farer. 

Prime Videos TV-serie har rebootet franchisen, og den er heller ikke baseret på Clancys bøger, men giver os et særdeles dagsaktuelt plot.

Læs også Kold krig for Ryan! I sin tredje sæson vender Jack Ryan tilbage til karakterens kerne. Med genindførelsen af den kolde krig har Ukraine-krigen gjort spionserien højaktuel.

 

Meget overraskende annoncerer streamingtjenesten nu, at fjerde sæson allerede kommer til juni – og at det (desværre) bliver den sidste. (Foto: Prime Video)

Interessant nok er Tom Clancys fiktive agent en arketype på netop den kolde krig. Men da agenten skulle ‘genoplives’ i vores tid, med omfattende handel med Rusland, normalisering og gensidig forståelse, måtte fortællingen opdateres. Med sæson 3 er den kolde krigs ‘storhedstid’ definitivt tilbage! 

I dag annoncerer Prime Video, at fjerde sæson af den populære thriller-actionserie kan streames allerede til sommer.

Jack Ryans sidste mission!

Tom Clancy’s Jack Ryan vender tilbage i en sidste actionfyldt sæson!

I den fjerde sæson af Jack Ryan møder vi titel-karakteren (Krasinski), som er på sin hidtil farligste mission mod både en udenlandsk og en intern fjende. Som CIA’s nye fungerende vicedirektør har Jack Ryan fået til opgave at afdække intern korruption, og her opdager han en række mistænkelige hemmelige operationer, som kan afsløre USA’s sårbarhed.

Mens Jack og hans team undersøger, hvor dybt korruptionen stikker, opdager han en langt værre virkelighed – et sammenfald mellem et narkokartell og en terroristorganisation – som i sidste ende afslører en konspiration mye nærmere hjemlandet og som udfordrer vores helts tro på det system, han altid har kæmpet for at beskytte.

Der offentliggøres to afsnit hver fredag frem til en episk seriefinale den 14. juli.

Sæson 4 lanceres kun seks måneder efter debuten på den spændende tredje sæson, hvilket giver endnu mere spænding for fans af Jacks fascinerende historie.

 

 

I serien ses John Krasinski som Jack Ryan, Wendell Pierce som James Greer, Michael Kelly som Mike November og Betty Gabriel som CIA’s fungerende direktør Elisabeth Wright. Abbie Corning vender tilbage som Cathy Mueller, mens de nye på rollelisten i denne sæson er Michael Peña som Domingo Chavez og Louis Ozawa som Chao Fah.

Tom Clancy’s Jack Ryan er co-produceret af Amazon Studios, Paramount Television Studios og Skydance Television med Allyson Seeger, Andrew Form, John Krasinski, Brad Fuller, Michael Bay og John Kelly som ansvarlige producenter.

Læs også Action-Ryan! Jack Ryan er tilbage – og denne gang har han lagt sin analytiske hjerne­halvdel til side.

Den fjerde og sidste sæson af Tom Clancy’s Jack Ryan kan streames eksklusivt på Prime Video fra den 30. juni.

Tom Clancy’s Jack Ryan, sæson 4. (Foto: Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Scroll to Top