Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kan du se Margot Robbie i forfængelighedens Babylon

Nu kan du streame en af sidste års mest kontroversielle og omtalte film.

Skrevet af / 05/07/2023 - 09:01
Nu kan du se Margot Robbie i forfængelighedens Babylon

Instruktør og manuskriptforfatter Damien Chazelles ekstravagante fyrværkeri af en film, Babylon, handler om det dekadente liv i Hollywood i 1920’erne.

Filmen fik en meget blandet modtagelse af kritikerne, men blev nomineret til tre Oscars.

Læs også And the Oscar goes to ... Ruben Östlund modtog i januar tre anerkendende nominerings-nik fra Oscar-akademiet for Triangle of Sadness. I nat gik han (og resten af de nordiske nominerede) slukørede hjem.

Superstjernerne Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood) og Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) spiller hovedrollerne, og allerede fra torsdag den 6. juli kan du streame herlighederne på SkyShowtime.

 

Babylon er en sprudlende fortælling om Hollywoods glamour og udskejelser i de sensationelle 1920’ere, skrevet og instrueret af Chazelle.

Det til tider outrerede drama fra Hollywoods storhedstid følger et imponerende persongalleri, der alle kæmper for deres pladser på den krævende Hollywood-scene i 1920’erne og for at opretholde deres relevans i en tid, hvor branchen konstant er på udkig efter det næste store stjerneskud:

  • Stumfilm-superstjernen Jack Conrad (Brad Pitt)
  • Den unge stjerneskuespillerinde Nellie LaRoy (Margot Robbie)
  • Produktionschefen Manny Torres (Diego Calva)
  • Musicalsensationen Sidney Palmer (Jovan Adepo)
Babylon_1 (7) BABYLON BABYLON BABYLON BABYLON BABYLON
<
>
Babylon (Foto: SkyShowtime)

Den overdådige film fik tre anerkendende nik fra Oscar-akademiet, herunder Bedste originalmusik, Bedste produktionsdesign og Bedste kostumedesign.

Selv om ikke alle kritikere var enige i slutresultatet, roste de enstemmigt Robbies imponerende præstation som den fremadstormende stjerne Nellie LaRoy.

Margot Robbie i Babylon. (Foto: SkyShowtime)

En film du skal se – og som garanteret ikke vil efterlade dig uberørt.

Læs også Hedonisme på højtryk Mesterinstruktøren Martin Scorsese viser sig fra sin bedste side med denne fortolkning af storsvindleren Jordan Belforts erindringer om hans udsvævende liv i 90’erne med en overflod af damer, dope og dollars. Resultatet er en indimellem lidt lang, men også underholdende, fascinerende og imponerende film.
Babylon (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Harrison Ford træder ind i Marvel-universet

Se traileren for Citadel

Et glædeligt gensyn med to aldrende herrer

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Scroll to Top