Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu er SkyShowtime tilgængelig til Samsung TV

Frigav ny app på Valentinsdag.

Skrevet af / 14/02/2023 - 15:42
Nu er SkyShowtime tilgængelig til Samsung TV

Streamingtjenesten SkyShowtime er tilgængelig på en række forskellige platforme. En egen app til Samsungs smart-TV’er har derimod været en mangelvare. Det bliver der lavet om på nu! Fra 14. februar kan SkyShowtimes app downloades til nyere Samsung TV’er.

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?
Læs også Nu kan du se TikTok på TV Den populære TikTok-app vil snart være tilgængelig på Samsungs smart-TV’er.
SkyShowtime-app-Samsung-TV-989x556 SkyShowtime-app-Samsung-TV-3-989x556 SkyShowtime-app-Samsung-TV-2-989x556
<
>
SkyShowtime-app'en er nu tilgængelig på Samsungs smart-TV'er (2017 og nyere)

SkyShowtime på Samsung TV

SkyShowtime-app’en har været tilgængelig til Apple iOS, tvOS, Android og Google TV’er siden lancering, men Samsung TV-ejere har måttet væbne sig med tålmodighed, mens app-udviklerne har arbejdet med at færdiggøre versionen til operativsystemet Tizen.

Den er nu færdig, og vi kan endelig bekræfte, at SkyShowtime er tilgængelig og fungerer via et Samsung QE42QN90B, vi havde stående i testrummet. Dermed har man bedre mulighed for at se populære western-serier som Yellowstone, 1923 og 1883, og nye spillefilm som Top Gun: Maverick direkte via Samsung-skærmen.

NB! Billed- og lydkvaliteten er fortsat begrænset til Full HD og stereolyd, så man kan endnu ikke streame serier og film i 4K-kvalitet eller ægte surroundlyd. Men dette er angivelig noget, SkyShowtime arbejder med på sigt. Streamingtjenesten koster for tiden 69 kroner pr. måned.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Scroll to Top