Nyhed

TikTok lanceres til Samsungs smart-TV’er

Den populære TikTok-app vil snart være tilgængelig på Samsungs smart-TV’er.
forfatter

TikTok er blevet verdenskendt på kort tid. Den populære mobil-app giver brugerne mulighed for at dele korte videoer med lip-sync, komik, dans eller andre talenter. Nu annoncerer Samsung og ByteDance et nyt app-samarbejde, der bringer TikToks populære indhold til TV-skærmen.

Den nye TikTok-app til TV bliver eksklusivt tilgængelig på Samsung smart-TV’er i Europa og vil blive lanceret for de britiske kunder først.

TikTok på TV-skærmen

Den nye app er specielt lavet til at ses hjemme fra sofaen. Man kan se anbefalet indhold i “For You”, tjekke de brugerprofiler, man følger i, “Following” samt det meste af det mest sete og likede indhold på TikTok.

Indholdet er organiseret i 12 kategorier, der dækker alt fra spil og komik til mad og dyr. Man kan også se #LearnOnTikTok-videoer med nyttige tips om madlavning, motion og meget andet.

t3 t4 t5
<
>

Tilgængelig på nyere Samsung-modeller

TikTok-app’en bliver tilgængelig på Samsungs smart-TV-modeller fra 2018 og frem “i løbet af de næste par måneder”, ifølge pressemeddelelsen fra Samsung. App’en kan så let downloades via Samsung Smart TV App Store og vil være præinstalleret på nye Samsung TV’er.

Et hurtigt tjek i Samsungs app-galleri afslører, at den endnu ikke er tilgængelig til download her til lands, men vi opdaterer sagen, så snart den dukker op!

De, der glæder sig til en separat TikTok-app til Samsungs populære “Instagram-TV” The Sero, må imidlertid væbne sig med tålmodighed: En skræddersyet TikTok-version til denne model kommer ikke før senere i 2021.

Kilde: Samsung Newsroom

Samsung vender TV’et på hovedet En motoriseret TV-skærm, der kan vendes på højkant ved et knaptryk! Har de tabt sutten hos Samsung, eller er The Sero simpelthen et af årets fedeste TV’er?

 

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.