TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Night Sky kommer snart på Amazon Prime

J.K. Simmons og Sissy Spacek har hovedrollerne i ny storserie fra Amazon.

forfatter
Publiceret 20/03/2022 - 13:45

Amazon Prime Video har offentliggjort premieredatoen for deres kommende dramaserie Night Sky.

Oprindelige skulle serien have heddet Lightyears og have haft Ed O’Neill og Sissy Spacek (Carrie, Bloodline) i hovedrollerne. Spacek er stadig om bord, mens J.K. Simmons (Spider-Man: Far from Home) har erstattet O’Neill.

Serien følger Irene (Spacek) og Franklin York (Simmons), et par, der for mange år siden opdagede et kammer begravet i deres baghave, som på uforklarlig vis fører til en mærkelig, øde planet.

Night Sky sesong 1 4
J.K. Simmons i 1. sæson af Night Sky. (Foto: Amazon Prime Video)

Siden har de vogtet over hemmeligheden, men da en gådefuld ung mand (Chai Hansen) kommer ind i deres liv, er det slut på York-parrets rolige tilværelse, og det mystiske kammer, som de troede, de kendte så godt, viser sig at være andet og mere, end de nogensinde kunne have forestillet sig …

Night Sky får global premiere den 20. maj.

Læs også Hjælp! Vi mangler Viagra! Adrian Lyne er kendt for erotiske thriller-klassikere som Farligt begær og 9½ uge. Kan han få vores blod til at koge endnu en gang?
Deep Water 12

Serien er skrevet af Holden Miller og har Daniel C. Connolly som showrunner og executive producer. I andre ledende roller ses Cass Buggé, Piotr Adamczyk, Lowrey Brown, Ian Owens, Lily Cardone og Beth Lacke.

Alle otte afsnit bliver tilgængelige på premieredagen. Desværre har Amazon endnu ikke udsendt en trailer for serien.

Night Sky sesong 1 3 989x989 1
(Foto: Amazon Prime Video)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
Flere hurtige penge fra Sverige! Vi har længe glædet os til 2. sæson af Snabba Cash, som har premiere på Netflix i dag!
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
Kimen til oprøret! Disney fortsætter sin ekspansion af Star Wars-universet. Det lykkes udmærket.
Lanceres i dag: SkyShowtime SkyShowtime erstatter streamingtjenesten Paramount+, og byder blandt andet på film og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Premiere i dag! Tom Cruise beviser endnu en gang, hvorfor han er klodens største garant for actionfilmsucceser.
Følg Lyd & Billede