TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Netflix varmer op til premieren på Troll – se traileren

Nu har Netflix frigivet den første officielle Troll-trailer.

forfatter
Publiceret 03/11/2022 - 08:01

Trods budgetnedskæringer holder Netflix dampen oppe med nylanceringer af lokalt, nordisk indhold.

Snart er det tid til den længe ventede premiere på den norske spillefilm Troll.

Action fantasy-filmen får verdenspremiere på Netflix den 1. december – men allerede nu kan du i den første officielle trailer se troldkongen Dovregubben lægge norske vartegn i ruiner i Oslo, Hunderfossen Familiepark og turistgaden Karl Johan:

I eventyrfilmen tages vi til det norske nationalbjerg Dovrefjell, hvor ‘noget’ gigantisk vågner op efter tusind år i fangenskab. Skabningen nærmer sig hastigt Oslo og ødelægger alt på sin vej.

En broget flok antihelte skal stoppe urmonstret Dovregubben, men hvordan stopper man noget, man troede kun fandtes i norske folkeeventyr?

Filmen er instrueret af den anerkendte instruktør Roar Uthaug (Bølgen), baseret på Espen Aukans manuskript.

I hovedrollerne ser vi Ine Marie Wilmann (Exit), sammen med Kim Falck, Mads S. Pettersen og veteranen Gard B. Eidsvold (Velkommen til Utmark).

Læs også Sociopaternes legeplads 2. sæson af Exit følger i samme fascinerende fodspor som 1. sæson, og det er ikke så tosset.
Troll 1
Troll (Foto: Netflix)

Uthaug blev kendt via den norske uafhængige gyserfilm Frit vildt (2006) og katastrofefilmen Bølgen; og han opnåede international anerkendelse, da han slog sig sammen med Alicia Vikander i relanceringen af ​​Tomb Raider.

Læs også Tomb Raider Nogle filmserier fortjener absolut ikke et reboot – Tomb Raider er dog ikke blandt dem.

Hvis vi skal dømme ud fra succesen med lavbudgetfilmen Troldjægeren (2010) burde norsk troll-folklore have et sindssygt stort publikumspotentiale.

Troll 2 Troll 3
<
>
Troll (Foto: Netflix)
Læs også Slut med at dele Netflix-kontoen gratis! Netflix har længe arbejdet på at stoppe deling af passwords - nu tager streaming-giganten affære.
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Adar erstattes! Prime Video offentliggør nye skuespillere og karakterer til Ringenes Herre - og en trist udskiftning.
Her er første Indy-trailer 30. juni 2023 er premieredag for 'Indiana Jones and the Dial of Destiny.' Nu er den første trailer offentliggjort.
Svensk krimi fra Disney Disney har skabt en serie ud fra den svenske krimisucces 'At koge bjørn'.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Følg Lyd & Billede