TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mere Kærlighed og anarki fra Netflix

Til sommer kommer 2. sæson af den herlige svenske feelgood-serie.

forfatter
Publiceret 08/05/2022 - 15:30

For halvandet år siden kom der en lille fræk perle af en svensk feelgood-komedie på Netflix.

Læs også Et frækt forslag Herligt charmerende samtidsdrama med genkendelige konflikter og udfordringer.

Lisa Langseth er manuskriptforfatter, og med Kærlighed & anarki fik hun sin instruktørdebut, hvor hun tog fat på et hverdagsagtig samtidsdrama og gav os en herlig feelgood-dramakomedie med en strålende Ida Engvoll i hovedrollen.

Kjaerlighet og anarki sesong 2 7
(Foto: Netflix)

Sofie (Engvoll) er en fremadstormende karrierekvinde med livet på skinner. Stor, flot lejlighed i centrum af Stockholm, fremtiden planlagt med mand og to børn. Hun ernærer sig som digitaliseringskonsulent, hvilket vil sige, at hun går ind som en “reddende engel” i gammeldags virksomheder, der har brug for at stige på det digitale revolutionstog.

Hendes nye kunde er et støvet forlag, der ikke ligefrem har haft innovation, digitalisering og teknologisk forkant på agendaen de sidste 15 år. Sofie kommer ind som en hvirvelvind og vil vende op og ned på alting – og møder forventelig modstand fra de ansatte.

Som stresslindring tager Sofie et par gange om dagen en lille hyggestund med pornofilm på mobilen og hørepropper i ørerne. Desværre bliver hun opdaget af forlagets unge IT-tekniker, Max, hvilket sætter gang i en række uventede og uforudsigelige begivenheder.

Nu har Netflix udsendt en teaser til 2. sæson:

I handlingsreferatet for 2. sæson kan vi læse:

“Sofie er nyskilt og forsøger at skabe et nyt liv, der vil omfatte Max. Men uforudsigelige begivenheder gør, at hun pludselig er midt i en livskrise, som også har store konsekvenser for Max og intet bliver, som de har forestillet sig.

Samtidig kæmper det lille forlag Lund & Lagerstedt fortsat med den traditionelle litteraturverden på den ene side og alle de nye muligheder, nutiden byder på, på den anden. Det varer ikke længe, ​​før konflikterne hagler ned mellem gammelt og nyt, mellem stor litteratur og økonomiske realiteter.

Hvad er rigtigt og forkert, normalt og unormalt, hvad er egentlig ægte – og betyder det overhovedet noget? Midt i denne tumult står vores karakterer med bankende hjerter og forsøger at forstå både livet og sig selv.”

Kjaerlighet og anarki sesong 2 5 Kjaerlighet og anarki sesong 2 4 Kjaerlighet og anarki sesong 2 8 Kjaerlighet og anarki sesong 2 3 Kjaerlighet og anarki sesong 2 6 Kjaerlighet og anarki sesong 2 9 Kjaerlighet og anarki sesong 2 11 Kjaerlighet og anarki sesong 2 10 Kjaerlighet og anarki sesong 2 2
<
>
(Foto: Netflix)

2. sæson af Kærlighed og anarki får premiere den 16. juni i år.

Læs også Alle de nye streaming-titler i maj Disse film og serier kan du streame i maj – og nu vender Stranger Things tilbage!
Stranger Things sesong 4 1

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend