Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Mere Kærlighed og anarki fra Netflix

Til sommer kommer 2. sæson af den herlige svenske feelgood-serie.

Skrevet af / 08/05/2022 - 15:30
Mere Kærlighed og anarki fra Netflix

For halvandet år siden kom der en lille fræk perle af en svensk feelgood-komedie på Netflix.

Læs også Et frækt forslag Herligt charmerende samtidsdrama med genkendelige konflikter og udfordringer.

Lisa Langseth er manuskriptforfatter, og med Kærlighed & anarki fik hun sin instruktørdebut, hvor hun tog fat på et hverdagsagtig samtidsdrama og gav os en herlig feelgood-dramakomedie med en strålende Ida Engvoll i hovedrollen.

Kjaerlighet og anarki sesong 2 7
(Foto: Netflix)

Sofie (Engvoll) er en fremadstormende karrierekvinde med livet på skinner. Stor, flot lejlighed i centrum af Stockholm, fremtiden planlagt med mand og to børn. Hun ernærer sig som digitaliseringskonsulent, hvilket vil sige, at hun går ind som en “reddende engel” i gammeldags virksomheder, der har brug for at stige på det digitale revolutionstog.

Hendes nye kunde er et støvet forlag, der ikke ligefrem har haft innovation, digitalisering og teknologisk forkant på agendaen de sidste 15 år. Sofie kommer ind som en hvirvelvind og vil vende op og ned på alting – og møder forventelig modstand fra de ansatte.

Som stresslindring tager Sofie et par gange om dagen en lille hyggestund med pornofilm på mobilen og hørepropper i ørerne. Desværre bliver hun opdaget af forlagets unge IT-tekniker, Max, hvilket sætter gang i en række uventede og uforudsigelige begivenheder.

Nu har Netflix udsendt en teaser til 2. sæson:

I handlingsreferatet for 2. sæson kan vi læse:

“Sofie er nyskilt og forsøger at skabe et nyt liv, der vil omfatte Max. Men uforudsigelige begivenheder gør, at hun pludselig er midt i en livskrise, som også har store konsekvenser for Max og intet bliver, som de har forestillet sig.

Samtidig kæmper det lille forlag Lund & Lagerstedt fortsat med den traditionelle litteraturverden på den ene side og alle de nye muligheder, nutiden byder på, på den anden. Det varer ikke længe, ​​før konflikterne hagler ned mellem gammelt og nyt, mellem stor litteratur og økonomiske realiteter.

Hvad er rigtigt og forkert, normalt og unormalt, hvad er egentlig ægte – og betyder det overhovedet noget? Midt i denne tumult står vores karakterer med bankende hjerter og forsøger at forstå både livet og sig selv.”

Kjaerlighet og anarki sesong 2 5 Kjaerlighet og anarki sesong 2 4 Kjaerlighet og anarki sesong 2 8 Kjaerlighet og anarki sesong 2 3 Kjaerlighet og anarki sesong 2 6 Kjaerlighet og anarki sesong 2 9 Kjaerlighet og anarki sesong 2 11 Kjaerlighet og anarki sesong 2 10 Kjaerlighet og anarki sesong 2 2
<
>
(Foto: Netflix)

2. sæson af Kærlighed og anarki får premiere den 16. juni i år.

Læs også Alle de nye streaming-titler i maj Disse film og serier kan du streame i maj – og nu vender Stranger Things tilbage!
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se traileren for Citadel

Et glædeligt gensyn med to aldrende herrer

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

Scroll to Top