TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Julens storfilm: Don’t Look Up

På selveste juleaften kommer årets filmjulegave fra Netflix.

forfatter
Publiceret 17/11/2021 - 20:48

Netflix, der har hele 215 millioner abonnenter, holder et imponerende højt tempo på udgivelsen af nye film og serier. Det skal siges, at ikke alt, hvad der kommer fra streaming-giganten, er af lige høj kvalitet, men indimellem finder man ægte perler såsom Roma, The Irishman, Malcolm & Marie og Extraction.

Derfor har vi høje forventninger til den kommende storfilm Don’t Look Up med Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill og Meryl Streep i hovedrollerne.

Filmen kommer først i udvalgte biografer for at sikre den Oscar-chancer. Biografpremieren er allerede den 10. december i USA, mens en nordisk premieredato endnu ikke foreligger. Filmen får derefter global streaming-premiere på Netflix selve juleaften.

Don’t Look Up fortæller historien om den astronomistuderende Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) og hendes lærer Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), som gør en chokerende opdagelse: En kæmpe komet, der kredser rundt i solsystemet.

Kometen – der er på størrelse med Mount Everest – har en bane, der med meget stor sikkerhed vil betyde, at den rammer Jorden klokkerent! Problemet er bare, at ingen ser ud til at tage de tos advarsler alvorligt.

(Foto: Netflix)

Med hjælp fra Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) tager Kate og Randall på en pressetur i håb om at skabe opmærksomhed omkring deres opdagelse. Det leder dem fra talkshows og sociale medier til den fuldstændig ligeglade populistiske præsident Orlean (Meryl Streep) og hendes narcissistiske søn og stabschef Jason (Jonah Hill).

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Hvis filmen er bare halvt så morsom som traileren, så er der lagt i kakkelovnen til en underholdende streaming-jul. Så spænd sikkerhedsselen, og gør dig klar til en komisk rejse – for hvordan får man egentlig folk til bare at se op?!

DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP
<
>
Don't Look Up (Foto: Netflix)

Don’t Look Up er skrevet og instrueret af Oscar-vinderen Adam McKay (The Big Short).

Ud over DiCaprio, Lawrence, Hill og Streep er bl.a. Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley og Cate Blanchett på rollelisten.

(Foto: Netflix)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend