Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Julens storfilm: Don’t Look Up

På selveste juleaften kommer årets filmjulegave fra Netflix.

Skrevet af / 17/11/2021 - 20:48
Julens storfilm: Don’t Look Up

Netflix, der har hele 215 millioner abonnenter, holder et imponerende højt tempo på udgivelsen af nye film og serier. Det skal siges, at ikke alt, hvad der kommer fra streaming-giganten, er af lige høj kvalitet, men indimellem finder man ægte perler såsom Roma, The Irishman, Malcolm & Marie og Extraction.

Derfor har vi høje forventninger til den kommende storfilm Don’t Look Up med Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill og Meryl Streep i hovedrollerne.

Filmen kommer først i udvalgte biografer for at sikre den Oscar-chancer. Biografpremieren er allerede den 10. december i USA, mens en nordisk premieredato endnu ikke foreligger. Filmen får derefter global streaming-premiere på Netflix selve juleaften.

Don’t Look Up fortæller historien om den astronomistuderende Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) og hendes lærer Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), som gør en chokerende opdagelse: En kæmpe komet, der kredser rundt i solsystemet.

Kometen – der er på størrelse med Mount Everest – har en bane, der med meget stor sikkerhed vil betyde, at den rammer Jorden klokkerent! Problemet er bare, at ingen ser ud til at tage de tos advarsler alvorligt.

(Foto: Netflix)

Med hjælp fra Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) tager Kate og Randall på en pressetur i håb om at skabe opmærksomhed omkring deres opdagelse. Det leder dem fra talkshows og sociale medier til den fuldstændig ligeglade populistiske præsident Orlean (Meryl Streep) og hendes narcissistiske søn og stabschef Jason (Jonah Hill).

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Hvis filmen er bare halvt så morsom som traileren, så er der lagt i kakkelovnen til en underholdende streaming-jul. Så spænd sikkerhedsselen, og gør dig klar til en komisk rejse – for hvordan får man egentlig folk til bare at se op?!

DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP DON'T LOOK UP
<
>
Don't Look Up (Foto: Netflix)

Don’t Look Up er skrevet og instrueret af Oscar-vinderen Adam McKay (The Big Short).

Ud over DiCaprio, Lawrence, Hill og Streep er bl.a. Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley og Cate Blanchett på rollelisten.

(Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ny nordisk krimiserie på SkyShowtime

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

Premiere i dag!

Comeback kid?

Viser musklerne!

Disney+ med Apple Vision Pro

0
Scroll to Top