Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

James Bond slået ud af coronavirus!

Det er meget muligt, at Blofeld ikke formår at tage livet af 007, men virus er han bestemt ikke immun over for ...

Skrevet af / 05/03/2020 - 06:00
James Bond slået ud af coronavirus!

Det er ikke kun turistbranchen, der lider under coronavirus-udbruddet. Produktionsselskabet bag James Bond-filmene, EON Productions, har netop annonceret, at de udsætter premieren på den 25. film i serien, No Time to Die, Daniel Craigs sidste Bond-film. Hvorfor? Corinavirus!

Variety skriver, at MGM og Universal frygter elendige besøgstal med en premiere i april på grund af lukkede biografer og store mængder af mennesker i karantæne på nøglemarkeder som Kina, Sydkorea, Italien og Japan.

Den europæiske premieredato var oprindelig sat til den 2. april, og forsalget startede mandag i denne uge. Men med produktionsomkostninger på vanvittige 250 millioner dollars er man ikke villig til at gamble på et svigtende biografmarked – visse biografmarkeder i Asien oplever lige nu et fald på over 50 procent – og derfor udsættes premieren til den 12. november i år.

James Bond (Craig) får i No Time to Die kortvarigt fornøjelsen af have trukket sig tilbage, indtil hans gamle ven Felix Leiter (Jeffrey Wright fra Westworld) fra CIA dukker op for at bede om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men viser sig at være langt mere udfordrende end forventet og leder Bond på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig ny teknologi.

I andre ledende roller får vi et gensyn med Léa Seydoux som Madeleine Swann samt Ana de Armas (Blade Runner 2049), Christoph Waltz og Rami Malek som skurk.

Hvis Daniel Craig havde været lidt mere påklædt, var han måske ikke blevet ramt af sygdom? (Foto: MGM/Universal)

No Time to Die bliver Daniel Craigs femte Bond-film, men nu er han altså sengeliggende i syv måneder, før vi får hans legendariske “Bond, James Bond” at høre.

Med Cary J. Fukunaga (True Detective) i instruktørstolen og Craig i topform er det en film, som L&B har store forventninger til, så vi må tage åndedrætsmaske på, låse døren og væbne os med en solid dosis tålmodighed.

Læs også: Spectre

(Foto: MGM/Universal)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top