Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

IBC 2023: Samsung lancerer The Wall til virtuel produktion

Samsung lancerer gigantisk videovæg til filmproduktion.

Skrevet af / 17/09/2023 - 10:05
IBC 2023: Samsung lancerer The Wall til virtuel produktion

Samsung har allerede vakt opsigt med sine MicroLED-skærme, og nu er de klar med to nye modeller, der er designet til professionel filmproduktion. De nye skærme hedder The Wall for Virtual Production og vil blive udstillet på IBC 2023 i Amsterdam fra den 15. til den 18. september.

“The Wall for Virtual Production åbner døren til et ubegrænset potentiale for filmskabere, producenter og studier ved at forstærke digitale effekter og samtidig gøre virtuelt indhold nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektivt,” siger Hoon Chung, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics.

(Foto: Samsung)
Læs også Samsung MicroLED: Blændende billedkvalitet, men det koster ... Kan det friste med et 110-tommers MicroLED-TV til en rund million?

Skabt til virtuelle produktioner og filmset

Denne type enorme, buede videovægge bliver mere og mere almindelige i film- og tv-produktioner som et moderne alternativ til traditionelle green screen-baggrunde. De giver en hidtil uset fleksibilitet i historiefortælling, action og special effects. Filmstudierne kan bruge LED-væggene til at skabe virtuelt indhold og baggrunde under optagelserne og integrere dem med CGI og special effects i realtid.

Samsung The Wall for Virtual Production findes i to versioner, P1.68 og P2.1, som kan bøjes op til en radius på 5800R, hvilket skaber et mere realistisk synsfelt.

For at sikre ensartet farvegengivelse på tværs af hele skærmområdet leveres skærmmodulerne med 3D-opslagstabeller (LUT) til farvekorrektion, HDR-farvestyring og farvejustering mellem individuelle moduler. Skærmene har 20-bit-behandling for at præsentere nøjagtige farver og en præcis, lineær gråtoneskala.

The Wall for Virtual Production er nu tilgængelig globalt, også i Europa. Hvis du vil vide prisen, skal du nok ringe til Samsung, men vi regner med, at det kan betale sig at have finansieringen på plads og et filmstudie bag dig!

 

Læs også 400 tommer – ingen højere? Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Scroll to Top