Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Højdepunkter på Netflix i februar

Reese Witherspoon og David Harbour topper Netflix-nyhederne i februar.

Skrevet af / 28/01/2023 - 11:01
Højdepunkter på Netflix i februar

Nu indfører Netflix snart snubletråde, som skal blokere for deling af passwords. Streaming-giganten meddelte for nylig, at dette vil være på plads midt i marts i år.

Et kontrolsystem (f.eks. “2-faktor verifikation”) skal sikre, at du betaler for et ekstra medlem, i form af en underkonto, når personer udenfor din husstand bruger dit abonnement.

Præcis hvor stor merprisen bliver, er på nuværende tidspunkt ikke klart, men vi kan få en klar indikation ved at kigge på Sydamerika, hvor Netflix har testet det nye koncept i et stykke tid. Her kan en Netflix-abonnent dele sit abonnement med eksempelvis børn, der er flyttet hjemmefra, mod at han/hun så betaler ca. 1/4 af den normale månedlige pris pr. person, som abonnementet deles med.

Netflix opererer i øjeblikket med en maksimal grænse på to ekstra brugere pr. abonnement.

Læs også Slut med at dele Netflix-kontoen gratis! Netflix har længe arbejdet på at stoppe deling af passwords - nu tager streaming-giganten affære.

Indtil da kan hele familien bruge den samme konto, og februar byder på en række interessante højdepunkter fra Netflix.

True Spirit fortæller den sande historie om den 16-årige australske eventyrer Jessica Watson (Teagan Croft).

Watson blev den yngste nogensinde til, i ensom majestæt, at sejle jorden rundt (2009-10). Anna Paquin spiller hendes mor i denne australske film.

 

Den 9. februar kommer 4. sæson af You.

Penn Badgley, Victoria Pedretti og Tati Gabrielle spiller hovedrollerne i dette romantiske krimi-drama.

 

Er du fan af romantiske komedier? Gå i så tilfælde ikke glip af Reese Witherspoon og Ashton Kutcher i Your Place or Mine.

Da de to bedste venner, Debbie og Peter – som ellers er fuldstændig forskellige – bytter hjem i en uge, får de et indblik i hinandens liv, som måske åbner døren til kærligheden…

Netflix-premiere den 10. februar

 

I Torino i slutningen af 1800-tallet kæmper den unge Lidia Poët mod alt og alle for sin ret til at blive advokat. En profession, som på den tid var udelukkende forbeholdt mænd. Ikke desto mindre kan intet stoppe hendes drøm om at blive den første kvindelige advokat i Italien.

Matilda De Angelis spiller hovedrollen i The Law According to Lidia Poët. Den italienske serie har premiere d. 15. februar.

 

Den 23. februar kommer 3. sæson af Outer Banks.

Denne eventyrserie om strandede teenagere har Chase Stokes, Madelyn Cline og Madison Bailey i hovedrollerne.

 

Den tyrkiske thriller-serie Whom Were We Running From? får premiere d. 24. februar.

Whom Were We Running From? (Foto: Netflix)

Samme dag kan du se David Harbour (Stranger Things), Jennifer Coolidge (The White Lotus) og Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier) i den familievenlige komedie We Have a Ghost.

Læs også Er den forvoksede 4. sæson god? Få serier har vist en vildere udviklingskurve end Stranger Things – til glæde for de fleste, men sikkert også til forargelse for nogle.

Opdagelsen af et spøgelse ved navn Ernest, som hjemsøger deres nye hus, gør Kevins familie til en øjeblikkelig sensation på de sociale medier. Men da Kevin og Ernest begynder at undersøge mysteriet bag Ernests fortid, havner de pludselig i CIAs sigtekorn.

 

Læs også Bedre end etteren! Daniel Craig har fundet sig en ny og vellykket franchise efter sin Bond-exit.

Se mere fra februar-premiererne her:

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top