Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Heart of Stone – nu er traileren her!

Nu varer det ikke længe, før en af årets største Netflix-lanceringer ser dagens lys.

Skrevet af / 19/06/2023 - 22:01
Heart of Stone – nu er traileren her!

For halvandet år siden kom en af Netflix’ virkeligt store filmsucceser.

Den underfundige actionkomedie Red Notice med Gal Gadot, Ryan Reynolds og The Rock i hovedrollerne sprængte seerbarometeret.

Læs også Morsomt tant og fjas Efterårets første guilty pleasure er her! Lad dig skamløst og lattervækkende forføre af en veloplagt stjernetrio.

Nu er fyrige Gadot lige straks tilbage i endnu en stor satsning fra streaminggiganten.

Den 1. august viser Netflix actionfilmen Heart of Stone; og nu er traileren her:

 

I Heart of Stone møder vi Rachel Stone (Gadot), som tilsyneladende er en uerfaren tekniker i en eliteafdeling af MI6, ledet af agent Parker (Jamie Dornan). Hvad MI6-teamet ikke ved er, at Stone faktisk arbejder for “Charteret” – en hemmelig fredsbevarende organisation, som ikke engang kollegerne kender til. “Charteret” benytter sig af topmoderne teknologi i arbejdet med at neutralisere globale trusler.

Heart of Stone (Foto: Netflix)

Rachel er oplært til at være en fuldstændig professionel dræbermaskine. En fænomenal, iskold feltagent, der holder sig til missionen, følger tallene og ikke stoler på nogen.

Da en rutinemission forkludres af den mystiske hacker Keya Dhawan (Alia Bhatt), tørner Rachels to liv sammen. Mens hun kæmper for at beskytte “Charteret” og forsøger at overvinde de hårde odds, kan hendes menneskelighed blive hendes største aktiv.

Heart of Stone Heart of Stone_1 (8) Heart of Stone Heart of Stone Heart of Stone Heart of Stone Heart of Stone Heart of Stone Heart of Stone
<
>
Heart of Stone (Foto: Netflix)

Instruktøren er Tom Harper (Peaky Blinders, The Aeronauts), mens manuskriptet er skrevet af Greg Rucka og Allison Schroeder.

Udover Gadot og Dornan (Fifty Shades) kommer vi til at se Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi og Paul Ready i ledende roller.

Læs også Premiere på Disney+ i dag Kenneth Branagh giver os en perfektioneret version af Agatha Christie-klassikeren.
Heart of Stone (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

Premiere i dag!

Comeback kid?

Viser musklerne!

Disney+ med Apple Vision Pro

Dansk druk på amerikansk!

0
Scroll to Top