Heart of Stone kommer på Netflix

Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Annonce
Annonce
forfatter

Coronapandemien fortsætter med at forkludre filmselskabernes biografpremierer (og produktioner), og streaming-tjenesterne plukker nu løs blandt film, der har fået deres premiere udsat x antal gange, men også film, der er i produktion/præproduktion. Senest har Skydance smidt håndklædet i ringen og solgt rettighederne til deres kommende spion-thriller Heart of Stone til Netflix.

Gal “Wonder Woman” Gadot spiller hovedrollen i filmen, der er instrueret af Tom Harper. Heart of Stone beskrives som en blanding af en kvindelig James Bond og de actionfyldte Mission: Impossible-film, hvilket burde love godt. At Gadot forstår at slå fra sig, har hun tidligere vist i bl.a. Fast & Furious 7, Wonder Woman og Justice League.

Gal Gadot i Fast & Furious 7, hendes tredje FF-film. (Foto: Universal/Sony)

Som vi skrev allerede i november, lå det i kortene, at Wonder Woman 1984 ville få premiere direkte på streaming. Efter mange udsættelser af biografpremieren blev filmen da også lanceret direkte på HBO Max den 25. december, simultant med premiere i de få biografer, der stadig var åbne.

Læs også
Gal Gadot flygter til HBO Mens coronapandemien hærger, og mange biografer er lukket ned, kommer storfilm efter storfilm direkte ud på streaming-tjenesterne.⁠

Planen for Gadots karakter i Heart of Stone er endnu ikke endeligt afklaret, men der er konkrete planer om at udvikle det til en ny filmserie med en moderne actionheltinde. En franchise, der kan tage kampen om publikum op med bl.a. James Bond.

Manuskriptet er skrevet af Greg Rucka, som bl.a. også har været forfatter på tegneserieudgaverne af Wonder Woman og Batwoman.

Annonce

Heart of Stone har endnu ikke fået officiel premieredato, men forvent ikke at se Gal Gadot i denne store satsning før 2022.

Senere i år kan du se Gal Gadot i en af Netflix’ største filmsatsninger nogensinde: Red Notice. (Foto: Netflix)

Mens vi venter, udsender Netflix senere på året Red Notice med Gadot, Dwayne Johnson og Ryan Reynolds i hovedrollerne. Det tegner til at blive endnu en actionfest fra streaming-giganten.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 19 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Annonce
Annonce

Læs også

Historisk Golden Globe til afdød stjerne.
Amazons streaming-tjeneste vil tilbyde mere eksklusivt indhold til de nordiske kunder og lancerer et samarbejde med ErosSTX.
Efter en lang coronapause er ventetiden (snart) forbi – se traileren til 4. sæson her.
Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ kommer snart til Norden. Nu er prisen (og noget af indholdet) klar.
Bare husk at vælge udgaven med stereolyd.
0-100 km/t på under 5 sekunder, firehjulstræk og en rækkevidde på 420 km.
Samsung lancerer et antal nye TV-modeller i løbet af marts/april.
Billig indgangsbillet til analog fotografering.
Lyngdorfs flagskibsforstærker kan nu afspille de højopløste MQA-lydfiler fra blandt andet Tidal.
Historisk Golden Globe til afdød stjerne.
Amazons streaming-tjeneste vil tilbyde mere eksklusivt indhold til de nordiske kunder og lancerer et samarbejde med ErosSTX.
Over-the-air opdateringer gør det nemmere at fikse fejl på XC40 Pure Electric P8.
Efter en lang coronapause er ventetiden (snart) forbi – se traileren til 4. sæson her.
Den er stor, den er lækker - og vi får den nok aldrig at se i Danmark.
Du skal skynde dig, hvis du vil have fat i James Bonds kamera.
De første Volkswagen ID.4 er ankommet til nordiske forhandlere. Vi har taget et hurtigt kig – og lyttet til infotainment-systemet!