TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Heart of Stone kommer på Netflix

Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.

Coronapandemien fortsætter med at forkludre filmselskabernes biografpremierer (og produktioner), og streaming-tjenesterne plukker nu løs blandt film, der har fået deres premiere udsat x antal gange, men også film, der er i produktion/præproduktion. Senest har Skydance smidt håndklædet i ringen og solgt rettighederne til deres kommende spion-thriller Heart of Stone til Netflix.

Gal “Wonder Woman” Gadot spiller hovedrollen i filmen, der er instrueret af Tom Harper. Heart of Stone beskrives som en blanding af en kvindelig James Bond og de actionfyldte Mission: Impossible-film, hvilket burde love godt. At Gadot forstår at slå fra sig, har hun tidligere vist i bl.a. Fast & Furious 7, Wonder Woman og Justice League.

Gal Gadot i Fast & Furious 7, hendes tredje FF-film. (Foto: Universal/Sony)

Som vi skrev allerede i november, lå det i kortene, at Wonder Woman 1984 ville få premiere direkte på streaming. Efter mange udsættelser af biografpremieren blev filmen da også lanceret direkte på HBO Max den 25. december, simultant med premiere i de få biografer, der stadig var åbne.

Gal Gadot flygter til HBO Mens coronapandemien hærger, og mange biografer er lukket ned, kommer storfilm efter storfilm direkte ud på streaming-tjenesterne.⁠

Planen for Gadots karakter i Heart of Stone er endnu ikke endeligt afklaret, men der er konkrete planer om at udvikle det til en ny filmserie med en moderne actionheltinde. En franchise, der kan tage kampen om publikum op med bl.a. James Bond.

Manuskriptet er skrevet af Greg Rucka, som bl.a. også har været forfatter på tegneserieudgaverne af Wonder Woman og Batwoman.

Heart of Stone har endnu ikke fået officiel premieredato, men forvent ikke at se Gal Gadot i denne store satsning før 2022.

Senere i år kan du se Gal Gadot i en af Netflix’ største filmsatsninger nogensinde: Red Notice. (Foto: Netflix)

Mens vi venter, udsender Netflix senere på året Red Notice med Gadot, Dwayne Johnson og Ryan Reynolds i hovedrollerne. Det tegner til at blive endnu en actionfest fra streaming-giganten.

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Lyd & Billede