Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Heart of Stone kommer på Netflix

Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.

Skrevet af / 19/01/2021 - 18:59
Heart of Stone kommer på Netflix

Coronapandemien fortsætter med at forkludre filmselskabernes biografpremierer (og produktioner), og streaming-tjenesterne plukker nu løs blandt film, der har fået deres premiere udsat x antal gange, men også film, der er i produktion/præproduktion. Senest har Skydance smidt håndklædet i ringen og solgt rettighederne til deres kommende spion-thriller Heart of Stone til Netflix.

Læs også Corona: Biografernes nådestød? Lockdown i USA giver os et fattigt biograftilbud.

Gal “Wonder Woman” Gadot spiller hovedrollen i filmen, der er instrueret af Tom Harper. Heart of Stone beskrives som en blanding af en kvindelig James Bond og de actionfyldte Mission: Impossible-film, hvilket burde love godt. At Gadot forstår at slå fra sig, har hun tidligere vist i bl.a. Fast & Furious 7, Wonder Woman og Justice League.

Gal Gadot i Fast & Furious 7, hendes tredje FF-film. (Foto: Universal/Sony)

Som vi skrev allerede i november, lå det i kortene, at Wonder Woman 1984 ville få premiere direkte på streaming. Efter mange udsættelser af biografpremieren blev filmen da også lanceret direkte på HBO Max den 25. december, simultant med premiere i de få biografer, der stadig var åbne.

Læs også Gal Gadot flygter til HBO Mens coronapandemien hærger, og mange biografer er lukket ned, kommer storfilm efter storfilm direkte ud på streaming-tjenesterne.⁠

Planen for Gadots karakter i Heart of Stone er endnu ikke endeligt afklaret, men der er konkrete planer om at udvikle det til en ny filmserie med en moderne actionheltinde. En franchise, der kan tage kampen om publikum op med bl.a. James Bond.

Manuskriptet er skrevet af Greg Rucka, som bl.a. også har været forfatter på tegneserieudgaverne af Wonder Woman og Batwoman.

Heart of Stone har endnu ikke fået officiel premieredato, men forvent ikke at se Gal Gadot i denne store satsning før 2022.

Senere i år kan du se Gal Gadot i en af Netflix’ største filmsatsninger nogensinde: Red Notice. (Foto: Netflix)

Mens vi venter, udsender Netflix senere på året Red Notice med Gadot, Dwayne Johnson og Ryan Reynolds i hovedrollerne. Det tegner til at blive endnu en actionfest fra streaming-giganten.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Scroll to Top