Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Duffer-brødrene bekræfter Stranger Things-spinoff!

Nu annoncerer filmduoen, hvad de gav et hint om for flere måneder siden.

Skrevet af / 07/07/2022 - 12:19
Duffer-brødrene bekræfter Stranger Things-spinoff!

For seks dage siden frigav Netflix 2. del af 4. sæson af den überpopulære kultserie Stranger Things – og de har allerede bekræftet, at næste sæson bliver den sidste om de unge fra Hawkins Indiana.

Læs også Er den forvoksede 4. sæson god? Få serier har vist en vildere udviklingskurve end Stranger Things – til glæde for de fleste, men sikkert også til forargelse for nogle.

Men som vi kunne meddele allerede i februar, har serieskaberne, Duffer-brødrene, allerede lagt nye planer for Hawkins-universet.

Stranger Things sesong 4 7 2
Stranger Things (Foto: Netflix)

Det var i forbindelse med podcasten ”Happy Sad Confused”, at Matt og Ross Duffer bekræftede den kommende spinoff-serie:

Vi arbejder faktisk på den i dag. Det er en aflægger-idé, vi ikke har fortalt nogen om. Historien knytter sig til ”Stranger Things”-verdenen, men det handler mere om, hvordan vi fortæller historien.

Der bliver ingen Eleven- eller Dustin-aflægger, og vi følger heller ikke en anden person. Det er ikke interessant for mig. Alt det har vi lavet. Den her er meget anderledes, men bindevæv. Det vigtigste, som binder dem sammen, vil jeg sige er bevidstheden om historiefortællingen.

Samtidig understreger brødrene, at den nye serie bliver ”1000 procent anderledes end Stranger Things”. De kan også afkræfte, at de selv vil stå for instruktionen af serien.

PS! Hvis du er ved at gå til af spænding over, hvad den nye serie vil handle om, kan du jo bare ringe til Finn Wolfhard, som spiller Mike i Stranger Things. Duffer-brødrene medgiver, at Finn har gættet sig til handlingen i den nye serie.

Stranger Things sesong 4 14 scaled 3
Har Finn Wolfhard (længst til højre) synske evner? (Foto: Netflix)

På nuværende tidspunkt er brødrene ikke villige til at dele yderligere info eller lanceringsdato for spinoff-serien.

Læs også Hør musikken fra Stranger Things Er du klar til sæsonfinalen af Stranger Things? Med disse playlister kommer du i den helt rigtige stemning!

4. sæson af Stranger Things har slået alle seerrekorder, boostet Netflix’ abonnementstal, fået Kate Bush tilbage på musiklisterne og nærmest givet Duffer-brødrene carte blanche til, hvad de vil satse på i fremtiden.

Ted Sarandos (Netflix co-CEO og Chief Content Officer) udtalte i den forbindelse til Deadline:

Matt and Ross are an exceptionally unique talent with a vision so crisp and clear. They are all about the details — it’s no accident that “Stranger Things” has pierced the zeitgeist to become the epic pop culture phenomenon it is today. We’re excited to continue telling new stories with them.

Læs også Alle de nye streaming-titler i juli Disse film og serier kan du streame i juli.

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top