Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Disney+ klar med premiedato for sæson 4 af Only Murders in the Building

Disney+ lover endnu en sæson med komiske mordmysterier fra New York, signeret Steve Martin & Co.

Skrevet af / 21/05/2024 - 11:30
Disney+ klar med premiedato for sæson 4 af Only Murders in the Building

Komikeren Steve Martins comeback fik stående bifald fra kritikerne og opnåede skyhøje seertal på streamingtjenesten Disney+.

Serien var (med undtagelse af Billy Lynns hjemkomst) komedielegenden Steve Martins første rolle i en større film/serie i 10 år.

Only Murders In the Building er en legende krimiparodi af en true crime-podcast, hvor de to distingverede herrer Steve Martin (Charles) og Martin Short (Oliver) er fast overbeviste om, at deres nabos tilsyneladende selvmord er et mord.

De komiske forviklinger tiltager, da de to ældre herrer får selskab af den initiativrige Selena Gomez (Mabel).

Only Murders in the Building (Foto: Walt Disney)

De tre umage venner har mistanke om, at morderen er en af bygningens lejere, og de ser muligheden for at lave en meget lokal podcast om det indviklede mordmysterium.

Serien er blevet godt modtaget af både kritikere og publikum og har vundet en række priser, herunder to Emmy-nomineringer.

Seriens skabere er John Hoffman (Grace & Frankie) og Steve Martin – som også optræder som manuskriptforfattere. De to mænd er sammen med Short og Gomez producenter af Only Murders in the Building.

Læs også Hurra for en remake! Med genindspilningen af 1980'er-serien serverer Disney+ en af årets mest interessante TV-oplevelser.

I tredje sæson fik trioen selskab af stjerneskuespillerne Meryl Streep og Paul Rudd, da de efterforskede et mord i forbindelse med et Broadway-show.

Kun få dage efter finaleafsnittet i sæson 3 meddelte Disney+, at Only Murders In the Building vender tilbage til streamingtjenesten med en fjerde sæson.

 

 

Som de fleste andre serier er den blevet forsinket på grund af de strejker, der lammede Hollywood sidste år.

Nu bekræfter Disney endelig premieredatoen for sæson 4.

Serien kan streames fra den 27. august i år.

Only Murders in The Building sesong 2 6 Only Murders in The Building sesong 2 5 Only Murders in The Building sesong 2 4 Only Murders in The Building sesong 2 1
<
>
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)

Da sæson 4 går i gang, kæmper vores amatørpodcast-trio stadig med de chokerende begivenheder, der ramte dem mod slutningen af sidste sæson – centreret omkring Charles’ stuntdouble og ven Sazz Pataki.

Deres efterforskning sætter spørgsmålstegn ved, om det var Sazz eller Charles, der var det tilsigtede offer, og det fører dem hele vejen til Los Angeles, hvor et Hollywood-studie er ved at forberede en film om Only Murders-podcasten.

Mens Charles, Oliver og Mabel skynder sig tilbage til New York, begiver de sig ud på en endnu mere episk rejse – de krydser bygningens gårdhave for at fordybe sig i det vilde liv, som beboerne i Arconias West Tower lever.

Læs også G(alt)enialt charmerende Miniserien baseret på Patricia Highsmiths Tom Ripley-romaner er blevet rystende god filmkunst.

I hovedrollerne ser vi trioen Martin, Short og Gomez samt Michael C. Creighton. Creighton og gæsteoptrædener fra Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy og Richard Kind.

Only Murders in The Building sesong 2 2
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Scroll to Top