Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Anna Hathaway i ny storfilm fra Prime Video – The Idea of You

Årets SXSW-messe afsluttes med endnu en dramafilm à la Anne Hathaway.

Skrevet af / 31/01/2024 - 14:20
Anna Hathaway i ny storfilm fra Prime Video – The Idea of You

I marts finder en af verdens største fremtidsorienterede teknologimesser, SXSW, sted i Austin, Texas.

Her samles alt fra de gigantiske amerikanske teknologivirksomheder som Meta, Alphabet og Apple til medievirksomheder og film og TV.

Lyd & Billede var der for et par år siden, og her mødte vi alt fra de mindste startup-virksomheder til de internationale konglomerater. Alt sammen med det formål at tage et kig i krystalkuglen for at se, hvordan verden (sandsynligvis) vil se ud i morgen.

Læs også SXSW 2016 – Austin viser vej Hvert år i Austin kigger man i krystalkuglen for at sige noget klogt om vores digitale fremtid.

Et af hovedområderne er SXSW’s egen filmfestival, som i år vil omfatte den eksklusive verdenspremiere på en ny film fra instruktøren af The Dropout, Michael Showalter: The Idea of You.

Filmen har Hollywood-veteranen Anne Hathaway (The Devil Wears Prada, Rachel Getting Married) og Nicholas Galitzine (Red, White & Royal Blue) i hovedrollerne.

Anne Hathaway og Nicholas Galitzine, “The Idea of You”. (Foto: Prime Video)

The Idea of You handler om Solène (Hathaway), en 40-årig enlig mor, som indleder en uventet romance med den 24-årige Hayes Campbell (Galitzine), forsangeren i “August Moon”, det hotteste boyband på planeten.

Da hendes eks bakker ud i sidste øjeblik, må Solène træde til som anstandsdame for sin teenagedatters tur til Coachella Music Festival, hvor hun tilfældigvis løber ind i Hayes og der opstår gnister med det samme.

Deres romance udvikler sig som en åndeløs hvirvelvind, men det varer ikke længe, før Hayes’ berømmelse skaber problemer for turtelduerne…

Ud over Hathaway og Galitzine har filmen også Ella Rubin, Reid Scott, Annie Mumolo, Viktor White, Raymond Cham, Jaiden Anthony og Dakota Adan i hovedrollerne.

Læs også En familietragedie i eksil Nicole Kidman fortsætter det frugtbare samarbejde med Prime Video. Expats byder på endnu et stærkt drama.

Filmen er baseret på Robinne Lees roman af samme navn, og manuskriptet er skrevet af Showalter og Jennifer Westfeldt.

The Idea of You får eksklusiv verdenspremiere på afslutningsaftenen på dette års SXSW og vil være tilgængelig for Prime Video-abonnenter over hele verden fra den 2. maj.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

Premiere i dag!

Comeback kid?

Viser musklerne!

Disney+ med Apple Vision Pro

Dansk druk på amerikansk!

0
Scroll to Top