Nyhed

Canon Pixma G650

Canons nye printergeneration har genopfyldelige blæktanke.
forfatter

Med seks genopfyldelige blækpatroner får man bedre blækøkonomi og et større farvespektrum på udskrifterne. De to nye Pixma-printere fra Canon er teknisk set ens, bortset fra at Pixma G550 er en ren printer, mens Pixma G650 også kan scanne og kopiere.

Begge anvender Canons ChromaLife 100-blæk, som kan fyldes på fra MegaTank-flasker, så man kan udskrive i store mængder, f.eks. i et fotostudie, i mindre virksomheder og derhjemme.

Man kan lave fotoudskrifter på forskellige medier, deriblandt magnetisk papir, der kan sidde fast på køleskabsdøren, men også på fint fotopapir, hvor man kan bruge printerens ekstra røde og grå blækpatroner for mere farvedybde og bedre gråtoner.

Med fulde tanke skal man kunne printe 3.800 10 x 15 cm billeder, før man skal fylde op. Printerne kan kobles til netværket via Wi-Fi og udskrive fra Canons print-app.

Priserne er 2.100 kroner for G650 og 1.750 kroner for G550, og de to printere er tilgængelige fra juni 2021.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. På tide Canon kom med disse printer Epson har haft dem i flere år nu har selv en Epson ET 3700 som jeg er meget glad for, nem at fylde op og koster ikke meget i blæk.
    127 ml og 3 x 70 ml holder meget længe og koster ca 350 kr

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.