Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Canal Digital streamer nu til alle skærme

Man skal kunne se de samme kanaler, uanset om man kigger på fjernsyn, tablet eller smartphone.

Skrevet af / 16/04/2015 - 14:52
Canal Digital streamer nu til alle skærme

Canal Digital udvider nu sin streamingtjeneste Canal Digital GO, som vil tilbyde tv overalt. I oktober kom GO til iPad, men nu udvides med streaming til iPhone, samt Android-tablets og ditto smartphones, så man kan se tv overalt i Danmark, blot der er en internetforbindelse.

Canal Digital GO omfatter 32 af de mest populære danske og internationale live-tv kanaler, og udbudet udvides trinvist med endnu mere indhold og flere muligheder.

32 live-kanaler, ugearkiv og C More On Demand
Vi app’en kan man se 32 forskellige live-tv kanaler, syv dages ugearkiv på ni kanaler og få adgang til udvalgte børnefilm og programmer fra SF og serier fra C More.

I udbudet på 32 kanaler finder man populære danske kanaler, herunder alle DR-kanalerne, samtlige TV 2-kanaler, Kanal 5 og 6’eren, samt BBC, Animal Planet, History Channel og Eurosport samt en række børnekanaler fra blandt andre Disney.

Adgang til C Mores film og serier
Samtidig får abonnenter på C More også adgang til alle film og serier fra C Mores store On Demand-arkiv af nye film og populære tv-serier fra blandt andre HBO, BBC og Warner Bros. Herunder f.eks. “Mad Men”, “Game Of Thrones” og et stort katalog af BBC-produktioner, som f. eks. de mere end 100 afsnit af “Kriminalkommissær Barnaby”.

Vores kunder skal have de bedste tv-oplevelser i knivskarp kvalitet på en nem og enkel måde, uanset hvor de er,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark.

Canal Digitals mål er at få rettigheder til at vise alle de samme tv-kanaler og give de samme muligheder for ugearkiv og On Demand-indhold, som kunderne har på deres almindelige fjernsyn.

Fakta om Canal Digital GO er indtil videre en gratis service til firmaets kunder. Når tjenesten er udbygget med flere kanaler, vil der dog komme en pris på servicen. Sandsynligvis til efteråret 2015.

Apple Airplay og Google Chromecast er ikke tilgængeligt i denne lancering, men der arbejdes på at opnå rettigheder til lancering i løbet af sommeren.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top