Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

DUEL: Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell og Ring Video Doorbell 4

Altid hjemme

En dørklokke med videofunktion er en smart ting til dig, der gerne vil føle dig mere tryg – eller bare er for magelig til at rejse dig fra sofaen, når det ringer på døren.

Skrevet af / 26/11/2021 - 09:27
Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell og Ring Video Doorbell 4
Åsa Warme Hallén

Produkter i denne test

Man skulle have sin egen dørmand. Problemet er bare, at de ikke kan arbejde i døgndrift, de har brug for både søvn og mad, og så vil de også have løn! Men heldigvis findes der en række smarte ringeklokker med videofunktion, som kan nøjes med lidt strøm og Wi-Fi for at klare opgaven.

Vi har valgt at kigge nærmere på Ring Video Doorbell 4 og Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell for at se, hvad forskellen egentlig er – og om der overhovedet er nogen.

Hvis du ikke er “åh-en-ny-sjov-gadget-den-må-jeg-have”-typen, der omfavner al ny teknologi, før det overhovedet rammer butikshylderne, så kan ord som sikkerhed, tryghed og bekvemmelighed måske lokke.

Der er afgjort sikkerhedsmæssig fornuft i at installere en dørklokke med videofunktion. Især hvis du føler dig lidt utryg, bor alene eller har børn, der ofte er alene hjemme. Så kan du via en app på mobilen nemt se, hvem det er, der står uden for døren, før du beslutter dig for, om du vil lukke op.

Har du problemer med at bevæge dig – eller bare generelt er magelig (læs: doven) – kan det være nemmere både at kunne se og snakke med vedkommende, der ringer på, før du vælger at rejse dig fra sofaen og gå ud og lukke op. Og hvis du ikke er hjemme, når du får besøg, kan du alligevel kommunikere med vedkommende og fortælle, hvornår du regner med at være hjemme og have kaffen klar.

Begge de testede produkter er udstyret med kamera, højttaler og mikrofon, som gør alt dette muligt.

Det kan være en god idé at tilkøbe en såkaldt chime med det samme, altså en højttaler, der siger “ding-dong”, når nogen ringer på (den følger nemlig ikke med). På den måde får du ikke bare besked på mobilen, men kan også høre, når nogen trykker på ringeklokken. Ligesom en gammeldags dørklokke.

Produkter i denne test

Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell

Med Arlo er du altid hjemme

Med en videoringeklokke er du altid hjemme – også når du er ude.

At app’en findes på de skandinaviske sprog og understøtter Amazon Alexa, Google Assistant og Samsung SmartThings, gør den meget brugervenlig. Tofaktorgodkendelse giver tryghed, og billedet er rigtig godt både i lys og mørke.
Lydstyrken i højttaleren var forskellig fra gang til gang. Som sædvanlig kræver det et abonnement at udnytte produktets fulde potentiale.
Læs hele testen

Ring Video Doorbell 4

Din personlige dørmand

Med en videoringeklokke har du din egen personlige dørvogter døgnet rundt.

Tofaktorgodkendelse er rart ud fra en sikkerhedsbetragtning. Billedet er rigtig godt både i lys og mørke, og lyden opleves som stabil.
App’en findes ikke på de skandinaviske sprog, hvilket er ærgerligt. For at få mest muligt ud af videodørklokken skal du købe et abonnement.
Læs hele testen

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rummelig vaskemaskine med mange funktioner

Massage når og hvor du vil

Kan du klare trykket?

Hjertet på rette sted

Hjemmets vinkælder forkæler druerne

Find dine ejendele

Kraftværket du ikke vidste du havde brug for

Ny Nespresso er en dyr fornøjelse

Ding dong! Er der nogen hjemme?

Sæt blus på vinterlyset

Stilfuldt fra Panasonic

Lav mad som på en restaurant

Lyd & Billede
Scroll to Top