: Audio Pro LV2e

Trådløs og stilsikker

Audio Pros populære trådløse højttalere er tilbage i en sexy skindudgave.
Lyd & Billede mener
Fleksible og lette at placere Lyder større, end de ser ud
Begrænsede tilslutningsmuligheder
Specifikationer
  • Tovejs aktive højttalere
  • 2 x 25 w pr. højttaler
  • Trådløs USB dongle
Annonce
Annonce
forfatter

De, der kender navnet Audio Pro fra gamle dage, husker dem nok bedst for deres høje hi-fi-højttalere og aktive subwoofere. De seneste år har svenskerne koncentreret sig om små og innovative højttalerløsninger, såsom de aktive Living 2, der kan leveres i sort eller hvid, eller ekstra frækt og stiligt rødt skind.

Tilslutning
LV2e har ingen sædvanlige lydstik – den eneste ledning, du behøver at tilslutte, er strømledningen. Lydoverførsel sker nemlig trådløst via Audio Pros trådløse “dongle”, som man tilslutter til en pc via USB-udgangen – og vupti, så har man et praktisk og kompakt stereoanlæg. Højttalerne har tre trådløse kanaler og kan dermed modtage signal fra op til tre forskellige pc’er, eller du kan købe flere højttalere for en komplet multirumsløsning.

Et display viser volumen, huskode, eller hvilken lydzone der er tilsluttet. Højttalerne er derimod ikke ideelle for dig, som vil tilslutte andre typer lydkilder uden USB-udgang, såsom tv eller Blu-ray-afspiller. Da må du benytte mini-jack/optisk digitalovergang, som ikke er helt gunstigt lydmæssigt.

Lydkvalitet
Audio Pro LV2e har to 25 watts forstærkere i hver højttaler – en til diskant-elementet og en til mellemtonebassen. Lydniveauet styres med en medfølgende lille fjernbetjening. De små skindklædte kabinetter lyder også større end forventet: Lyden er fyldig og engagerende, dynamikken er god, og højttalerne kan spille overraskende højt. De har også godt med punch i bassen, men særlig dybe basfrekvenser skal du ikke regne med; til det er højttalerne simpelthen for små. Men tilslutter du en subwoofer, går det an at dele basfrekvenser under 80 Hz væk, så højttalerne kan spille højere og renere.

Mellemtonegengivelsen er i øvrigt lidt tynd på Audio-Pro, specielt sammenlignet med den fede lyd fra Paradigm A2. Stemmerne bliver lidt forsigtige, og det virker på en måde, som om de ikke slipper helt fri af kabinetterne. De, der først og fremmest skal bruge højttalerne til kritisk lytning eller monitorbrug, bør derfor hellere se på de andre alternativer.

Annonce

Konklusion
Den trådløse lydoverførsel gør, at LV2e bliver meget placeringsvenlige – de kan stilles snart sagt hvor som helst, bare de er inden for rækkevidde af den trådløse sender (og strøm). Lydmæssigt er LV2e mere egnet for dem, der vil have høj baggrundsmusik, end dem, der vil bænke sig i sofaen med anlægget skruet helt op.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Også i denne test:

M-Audio BX5 D2

Kompakte prof-højttalere

Til beskedne 1.649 kroner er M-Audio BX5 D2 blandt de billigste højttalere i testen.

Varm og behagelig klang
Beskedne tilslutningsmuligheder Begrænset lydtryk

Elac AM 180

Aktiv højttalerjuvel

Elac AM 180 ser lækre ud med deres spejlblanke pianolak, men det, der virkelig skinner ved disse aktive højttalere, er den gnistrende gode lydkvalitet!

Spiller højt og rent Dyb og kraftig basgengivelse Lav forvrængning
Meget afslørende

Paradigm Shift A2

Paradigmeskift?

Paradigm Atom er en af verdens mest solgte budgethøjttalere. Nu har Paradigm lanceret en aktiv udgave af bestselleren, og Shift A2 gør slet ikke sit ophav til skamme …

Rigtig god basgengivelse Heftig dynamik
Noget susen i “tomgang”

ADAM Artist 5

En ægte artist

Fra ADAM Audio kommer en lillebitte højttaler, som kan spise kirsebær med de store.

Udsøgt diskantgengivelse Heftig rumfølelse
Spiller ikke super højt
Har du dette produkt?
Giv din karakter.

0 / 5. Antal stemmer: 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

Panasonic introducerer flere spændende TV-modeller for 2021, deriblandt tre nye 48 tommers OLED-TV’er!
Ved du ikke, hvad du skal gøre med alle dine penge? C Seed har lavet et 165 tommers (!) MicroLED-TV, der kan foldes sammen og skjules, når du ikke bruger det.
… og hvad tror du, 83-tommeren koster?
LG har patenteret en ny type OLED-TV, der kan skjules, når du ikke bruger det.
Klipschorn fylder 70 i år. Det fejrer vi ved at forvandle vores lytterum til et inferno.
Asus ROG Flow X13 er lige til at proppe i tasken, og den kan også bruges som tablet. Men den har grafikkræfter i sværvægtsklassen.
Tangents lille trådløse forstærker er perfekt til det lille begynderanlæg i hobbyrummet eller på børneværelset.
Det bedste kamera, vi har testet, er kommet i en mere kompakt udgave til en meget lavere pris.
Den nye 2021 Mercedes S-Klasse er fyldt med innovative og kræsne løsninger for både øjne og ører. Vi har brugt nogle dage bag rattet for at se og høre, hvad den nye bil har at byde på!
Med Celestee har Focal overgået, hvad vi troede var muligt for lukkede hovedtelefoner i denne prisklasse.
Skal du have hi-fi på kollegieværelset eller et par fine højttalere til skrivebordet, kommer du langt for små midler her.
JBL Live Pro+ er komplette med aktiv støjreduktion, og selv om de lyder middelmådigt lige ud af æsken, reddes de af en fabelagtig EQ i app’en. Dermed kan de alligevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 er den første smartphone med Qualcomms nye Snapdragon 888-processor. Det er den mobil, du skal købe, hvis du vil have mest for pengene.
Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
Citroën har formået at elektrificere C4 uden at falde i fælden og har skabt en helt anderledes oplevelse.
Electrocompaniet har opdateret deres phono-trin, men ændringerne er subtile.