Search
Generic filters

: Definitive Technology W Adapt

Når ikke til tops

Afspilleren fra Definitive Technology er favorabelt prissat, men lyder middelmådigt og har visse mangler.

Lyd & Billede mener

W Adapt er en overkommelig afspiller, der kan udvides til multirum. Den er kompakt og let at integrere, og glider fint ind i interiøret.
Lyden er middelmådig, der er få tilslutningsmuligheder, og man er bundet til de indbyggede streaming-tjenester. App-styringen er også temmelig basal.
 • Tjenester: Spotify Connect, Deezer, Pandora
 • Indgange: USB A, Ethernet, Wi-Fi, optisk digital, analog
 • Udgange: Koaksial/optisk digital, analog RCA
 • Formater: WAV, FLAC, ALAC, MP3
 • Styring: iOS- og Android-app
 • Andet: Multirumsfunktion
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 4299 kr

W Adapt minder af udseende om en kabel-tv dekoder. Lille og fiks, og temmelig lækker at se på, selv om plasticfølelsen er fremherskende.

Afspilleren er en del af en større familie af trådløse produkter fra Definitive Technology, som alle taler trådløst sammen i et multirumssystem. Det betyder, at du kan afspille musik i stuen og soveværelset samtidig og styre det hele fra mobilen. W Adapt er et oplagt valg, hvis du vil tilføje denne mulighed til dit eksisterende stereoanlæg.

 

Brugervenlighed

Den styres med smartphone-app’en DTS Play-Fi til iOS og Android, og her finder du også forskellige musiktjenester, bl.a. Spotify Connect. Selv om understøttelse af Tidal er på vej, var det ikke på plads i testperioden. Og da produktet hverken har AirPlay eller Bluetooth, er man låst til de tjenester, der understøttes. Ingen af disse har i skrivende stund tabsfri cd-kvalitet.

Definitive_Tech_WAdapt_skrå
W Adapt er kompakt og nem at installere. Foto: Definitive Technology

Musikfiler kan afspilles fra USB-hukommelse eller over hjemmenetværket med DLNA. Også højopløste filer understøttes, men vær opmærksom på, at de nedskaleres til cd-kvalitet.

DTS Play-Fi er en temmelig basal app, som fungerer fint, men den har ikke Sonos’ mange muligheder.

annonce

 

annonce

Lydkvalitet

Med Spotify Connect lyder W Adapt helt okay. Aurora har en rundere, mere behagelig stemme på den elektroniske “Running With the Wolves” end med Sonos; basrytmerne er tungere, mens plekterspillet på den elektriske guitar også er mere fyldigt. Men der mangler nogle klanglag her, og Bob Dylans stemme på “Man in the Long Black Coat” er lidt flad. Det samme er lydbilledet, som normalt er stort og gasagtigt på denne sang.

Definitive_Tech_WAdapt_bak
Fraværet af Bluetooth og AirPlay kunne til dels have været ordnet med en USB pc-indgang. I stedet er der kun optisk digitalindgang. Foto: Definitive Technology

Alle instrumenter gengives rundt og behageligt, men Definitive Technology formår ikke at tegne et tilstrækkelig stort musikalsk rum op, og der mangler noget opløsning. Med ukomprimerede musikfiler åbner det sig mere, men at det er utvetydigt bedre end lydkvaliteten fra Sonos, kan vi ikke påstå.

Definitive Technology W Adapt er kort sagt en kompakt, lille netværksafspiller, hvor vi savner en del tilslutningsmuligheder, og med den begrænsede app-styring kan vi ikke anbefale den frem for Sonos’ uovertrufne brugervenlighed. Det vil blive bedre med Tidal-understøttelse, som i skrivende stund er lige om hjørnet, men W Adapt kommer under alle omstændigheder ikke op på siden af de bedste.

annonce

Definitive_Tech_WAdapt_miljø

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Sonos Connect - Bedste brugervenlighed
  Amerikanske Sonos er stadig konge, når det gælder streaming og trådløse multirumssystemer, men har en hel del at indhente på lydkvaliteten.
  Denon DNP-730AE - Billig indgangsbillet
  Denons netværksafspiller koster kun lidt mere end Sonos Connect og har, hvad de fleste har brug for.
  Cambridge CXN - Veludstyret gentleman
  Med indbygget forforstærker og mange tilslutningsmuligheder er Cambridge CXN næsten perfekt.
  Pioneer N-50A - Et frisk pust fra Pioneer
  Pioneer var længe kendt for deres geniale cd-afspillere og beviser nu, at de heller ikke har sovet i timen, når der er streaming på skemaet.
  Marantz NA6005 - Tonemesteren
  Marantz NA6005 lyder simpelthen fantastisk og hæver overliggeren for de andre afspillere i prisklassen.

  Læs også

  På udkig efter en storskærm til en fornuftig pris? Så kommer Sony XH8096 som kaldet.
  BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
  De, der netop har bestilt funklende ny Audi e-tron uden at sætte kryds ved et Bang & Olufsen-lydanlæg, må tilgive os, når vi siger: Au, au, au!
  Yamaha viser tydeligt, hvorfor de behersker high-end bedre end de fleste, med en pladespiller, der river konventionerne ned og går sine egne veje.
  De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.
  OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.
  Bose Frames holder UV-strålerne væk, samtidig med at de sender luftige musikalske toner direkte ind i dine øregange. Er det sommerens sejeste gadget?
  Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elcykel-modeller fra en hollandsk virksomhed, som mener, at deres smarte og internetopkoblede cykler er fremtidens mobilitet.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Thorens TD 402 DD

  Vejl.pris 5995 kr Thorens rammer ikke målet

  Technics SL-1210 MK7

  Vejl.pris 6995 kr DJ-pladespiller for musikentusiaster

  Musical Fidelity M8xi

  Vejl.pris 46995 kr Bjørnestærk og temperamentsfuld

  Hegel H390

  Vejl.pris 41995 kr Samme overlegenhed til den halve pris
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.