Search
Generic filters

3 smarte Blu-ray-afspillere

 itemprop
3 smarte Blu-ray-afspillere

Underholdningsportalen

Har du et ældre tv, som du er tilfreds med, men vil du gerne tage del i den nye smart-revolution? Her er et tip: Køb en Blu-ray-afspiller med de samme finesser som tv-apparaterne!

En Blu-ray-afspiller er en god og billig kilde til massevis af underholdning – både på disc og net. For dem, der er optaget af bedste mulig kvalitet, når de ser film, er Blu-ray-mediet fortsat vejen at gå. Med glitrende billedkvalitet i fuld HD-opløsning og ikke mindst op til 7.1 kanaler med højopløst surround-lyd har Blu-ray et solidt forspring i forhold til de andre formater, når det gælder billed- og lydkvalitet. Når det virkelig er tid til at slænge benene op på bordet, åbne en øl eller sodavand og guffe lækkerier til en favoritfilm på storskærmen – ja, så er det Blu-ray, det gælder.

Når det er sagt, er det ikke altid, man vil betale 50-100-200 kroner eller mere for at se en hvilken som helst film i HD-opløsning. Nogle titler falder mere i kategorien leje end eje, og det er slet ikke alle film, der udnytter Blu-ray-mediets potentiale.

Til daglig underholdning er nettjenester som YouTube, Vimeo og frem for alt abonnementstjenester som Netflix og HBO derfor et godt supplement til de spindende plader. Her kan du se ældre titler og måske tjekke en spændende serie ud, før du eventuelt køber det bedste på Blu-ray. På den måde er det lettere at finde godbider såvel som sortere nogle rådne æbler og B-film fra, som man ikke er tjent med at have i samlingen.

Smarte Blu-ray-afspillere
Tv- og elektronikproducenterne har et stort dilemma: For at få investeringerne i en “smart” internetplatform til at lønne sig har de været nødt til at sprede teknologien på så mange enheder som muligt. Det har medført, at de samme smart-funktioner, som sidder i tv’et til titusindvis af kroner, nu også er at finde i forholdsvis billige Blu-ray-afspillere. Det gælder frem for alt de vigtigste video-apps, og på sin vis kan det være praktisk at have disse videorelaterede funktioner samlet i ét apparat, tilgængelige via en HDMI-indgang. På den måde kan du gøre dit gamle tv – eller for den sags skyld en projektor – “smart” i en håndevending.

Produkter i testen

 data-srcset

Sony BDP-S790

Pris: 2100 kr Annonce
Skarpe billeder
En del drivværksstøj
 data-srcset

Samsung BDP-8300N

Pris: 2490 kr Annonce
Flere underholdningsmuligheder God smart-portal
Ekstra støj
 data-srcset

Panasonic DMP-BDT500

Pris: 2988 kr Annonce
Glitrende billedkvalitet Hurtig og stillegående
Mangler Netflix (foreløbig)

  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativer til 3 smarte Blu-ray-afspillere

  (Foto: Producent)

  4K Blu-ray jorder streaming-tjenesterne og udfordrer professionelle biografer på lyd- og billedkvalitet. Der er linet op til duel i high-end-klassen!

  (Foto: Sony)

  Hvis du vil se dine yndlingsfilm i den absolut bedste kvalitet, kommer du ikke uden om en 4K Blu-ray-afspiller som UBP-X800 fra Sony.

  Foto: Oppo

  Hurtig, heftig og habil: Oppo UDP-203 leverer den bedste ydelse, vi hidtil har set fra Ultra HD Blu-ray-formatet.

  (Foto: Producent)

  For kræsne, men prisbevidste film-entusiaster er Panasonics nye UHD Blu-ray-afspiller et soleklart valg.

  (Foto: Producent)

  Ultra HD Blu-ray er endelig blevet en realitet, og vi har testet de mest aktuelle afspillere på markedet, fra billige til dyre.

   data-srcset

  Pioneer slår et slag for de fysiske formater med en tank af en Blu-ray-afspiller.

   data-srcset

  Den bedste billedfremviser har fået et ekstra Darbee-twist. Og lydsiden er (meget) bedre, end man skulle tro.

   data-srcset

  Oppos nye BDP-103 er den bedste Blu-ray-afspiller, vi har testet!

   data-srcset

  Har du et ældre tv, som du er tilfreds med, men vil du gerne tage del i den nye smart-revolution? Her er et tip: Køb en Blu-ray-afspiller med de samme finesser som tv-apparaterne!

   data-srcset

  Blu-ray kan blive det sidse spindende plademedie, du køber, så hvorfor ikke lige så godt købe en af de bedste på markedet?

   data-srcset

  Gigantiske tv og fede lydanlæg er ikke meget værd uden en videokilde. Her er de bedste Blu-ray afspillere lige nu!

   data-srcset

  Enten du lytter til musik eller ser film, har du brug for en kilde, som henter det bedste ud af dine favoritter. Her er de bedste musik- og videoafspillere, vi testede i 2011.