TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Panasonics TV’er får Apple TV+

Apples streamingtjeneste lanceres nu til Panasonics TV-modeller.

forfatter
Publiceret 07/12/2021 - 14:58

Har du et Panasonic-TV fra 2017 eller nyere? Så kan du nu få adgang til Apples TV+! Streamingtjenesten fra Apple lanceres til TV-modeller fra 2017 og frem. Det fortæller Panasonic Nordic i en pressemeddelelse til Lyd & Billede.

Læs også Mest for Apple-brugere Apples egen streaming-tjeneste er en spændende nykommer med høj teknisk kvalitet. Vi savner bare mere og bedre originalt indhold!

Apple TV+ på Panasonic-TV

Panasonics TV’er er kendt for flot billedkvalitet og god brugervenlighed, men brugerfladen My Home Screen har haltet lidt, når det gælder adgang til populære streamingtjenester – specielt sammenlignet med konkurrerende systemer som Samsungs Tizen, LG’s WebOS og ikke mindst Android-TV. Panasonic ser imidlertid ud til at have taget manglen alvorligt: Den længe ventede Disney+-app blev lanceret for noget tid siden, og nu er det altså Apple TV+, som står for tur. Hvem ved, måske vi kan forvente HBO Max engang i fremtiden?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
Vi fandt Apple TV+ tilgængelig under Applikationer på et Panasonic 48JZ1000 OLED-TV. (Foto: Audun Hage)

Hvis du har et Panasonic-TV af en nyere årgang, vil du nu kunne se Apple TV-logoet under tilgængelige apps til download. Understøttede modeller omfatter modelserierne EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, og JX.

Læs også Federe lyd fra Panasonic og Disney+ Panasonic har opdateret deres Disney-app med det populære Atmos-format.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Star Wars-TV fra LG The Force is strong with this one...
Er det her Samsungs bedste TV hidtil? Efterfølgeren til et af sidste års bedste TV’er har netop gæstet testbænken. Samsung QN95B har fået en række forbedringer, men samtidig er der et par ting, der ærgrer os lidt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend