TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Panasonics TV’er får Apple TV+

Apples streamingtjeneste lanceres nu til Panasonics TV-modeller.

Har du et Panasonic-TV fra 2017 eller nyere? Så kan du nu få adgang til Apples TV+! Streamingtjenesten fra Apple lanceres til TV-modeller fra 2017 og frem. Det fortæller Panasonic Nordic i en pressemeddelelse til Lyd & Billede.

Mest for Apple-brugere Apples egen streaming-tjeneste er en spændende nykommer med høj teknisk kvalitet. Vi savner bare mere og bedre originalt indhold!

Apple TV+ på Panasonic-TV

Panasonics TV’er er kendt for flot billedkvalitet og god brugervenlighed, men brugerfladen My Home Screen har haltet lidt, når det gælder adgang til populære streamingtjenester – specielt sammenlignet med konkurrerende systemer som Samsungs Tizen, LG’s WebOS og ikke mindst Android-TV. Panasonic ser imidlertid ud til at have taget manglen alvorligt: Den længe ventede Disney+-app blev lanceret for noget tid siden, og nu er det altså Apple TV+, som står for tur. Hvem ved, måske vi kan forvente HBO Max engang i fremtiden?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
Vi fandt Apple TV+ tilgængelig under Applikationer på et Panasonic 48JZ1000 OLED-TV. (Foto: Audun Hage)

Hvis du har et Panasonic-TV af en nyere årgang, vil du nu kunne se Apple TV-logoet under tilgængelige apps til download. Understøttede modeller omfatter modelserierne EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, og JX.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Lyd & Billede