Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

100-tommers TV fra Hisense

Kinesiske Hisense er klar med sit kæmpestore TV, og nu kender vi også prisen.

Skrevet af / 03/10/2023 - 13:36
100-tommers TV fra Hisense

Kinesiske Hisense indtager til efteråret Norden med et bredere TV-udbud end tidligere. Blandt de allerstørste finder vi denne 100-tommers i U7KQ-serien.

U7KQ-serien henvender sig til spil- og sportsentusiaster, og kan blandt andet prale af en skærmfrekvens på op til 144Hz, samt dedikerede billedtilstande som Game Mode Pro og AI Sports Mode.

Samsung og TCL har gjort sig bemærket med deres 98″ modeller Q80C og 98C735, og nu tilbyder Hisense yderligere 2 tommer i sit sortiment.

Hisense U7KQ

Hisense kalder sine fjernsyn for ULED (Ultra LED), men teknisk set er det LCD-skærme med MiniLED-baggrundsbelysning. Antallet af dæmpningszoner afhænger af skærmstørrelsen: Mens den mindste 55-tommers nøjes med 240 zoner, har 100-tommeren hele 1.000 zoner, for at give præcis lysstyring over det store skærmareal.

U7K-serien spænder fra 55 til kolossale 100 tommer, og er blandt de mere overkommelige modelserier fra den kinesiske producent (Foto: Hisense)

Til sammenligning har TCL’s 98″ C735 en mere konventionel LED-baggrundsbelysning med 192 zoner, så det bliver interessant at se, hvordan dette påvirker kontrast og lysstyrke.

Hisense satser også på sit eget styresystem ved navn VIDAA, i modsætning til mange af konkurrenterne, der bruger Google TV. Vi fik en kort demo af systemet, da vi besøgte Hisense på IFA-messen, og systemet virkede lovende.

Læs også Store, stærke og lynhurtige TV'er fra Hisense Hisense viser et bredt udvalg af TV'er på IFA 2023. Den største af dem alle er oppe på 100 tommer!

Pris og tilgængelighed

Hisense U7K-serien rulles ud i Norden i løbet af oktober/november 2023, og vil blandt andet blive solgt hos Power i Norden. Nogle af skærmstørrelserne er allerede til salg. Vi fandt 100-tommeren på Power.dk med forventet levering den 3. november og en vejl. pris på 49.999 kr. Til sammenligning vil 85″ og 75″ modellerne koste betydeligt mindre (ca. 22.999 kr. og 16.999 kr. vejl.), så der burde også være plads til en storskærm på de lidt mindre budgetter.

Her kan du se de fysiske mål på Hisense 100U7KQ. Bemærk, at fødderne er lidt smallere end skærmens bredde. Bliver der mon plads nok til den…?
Læs også Samsung TQ98Q80C: King size TV! De, der har plads og penge til dette monster af et TV, kan se frem til en ekstraordinær filmoplevelse! Men i kulissen lurer en kinesisk konkurrent.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Samsung-TV blev smadret

Apple TV med tvOS 18 får understøttelse af 21:9-format

Nyt, stort og billigt TV fra Samsung

Elgiganten: Nu tager TV-salget fart!

Samsung: Nu kommer den nye The Frame-model

TCL lancerer ny TV-model med bred appel

Her er TCL C855

Her er TCL's "The Frame"-konkurrent

Her er Panasonics 2024 TV-modeller

Loewe OLED-TV'er er nu "Made in Germany"

Kæmpe 3D-skærm fra LG

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

Scroll to Top