Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Mere AI og opkobling i årets hvidevarer fra Samsung

Samsung præsenterer nye hvidevarer samt rengørings- og vaskeprodukter på årets World of Samsung

Skrevet af / 21/02/2024 - 14:55
Mere AI og opkobling i årets hvidevarer fra Samsung

Ved arrangementet World of Samsung fremviser Samsung sine kommende produkter for året, herunder TV, lyd, mobil, smart home og andre digitale apparater. Vor mand på stedet har allerede leveret en detaljeret rapport om de nye TV’er, og her følger den smule information, det er lykkedes os at skrabe sammen om smart home-produkterne.

DSC_2566 DSC_2575 DSC_2572
<
>
Samsung Family Hub (Foto: Audun Hage, L&B)

Som sædvanlig er omdrejningspunktet i Samsungs smarte køkken køleskabet og årets Family Hub blevet endnu smartere. Det har nu AI Vision Inside, et kamera på indersiden, som genkender mad, der sættes i og tages ud af køleskabet, så det bliver lettere at holde styr på, hvad du har i det. På skærmen skal du derefter kunne få forslag til, hvad man kan lave med ingredienserne, herunder tage hensyn til allergier og diæter. Samsung Food-app’en er også forbundet med Samsung Health for at hjælpe dig med at spise sundt. Det nævnes også, at køleskabet vil kunne kommunikere med nye kogeplader, men vi har endnu ikke set noget om, at de faktisk bliver lanceret her.

Læs også Samsung Family Hub bliver næsten som et familiemedlem Samsungs Family Hub har masser af smarte features.
Bespoke AI-vaskemaskinen. (Foto: Audun Hage, L&B)

Den kommende Bespoke AI-vaskemaskine har en ny cirkulationspumpe, der sammen med AI-forbedringer i softwaren gør det muligt for den at blive 40 procent mere energibesparende end det, der kræves for en A-rating. Funktionen AI Wash bruger fem sensorer til at tilpasse vaskeprogrammet, så vasketøjet bliver renere med mindre vand- og energiforbrug.

Læs også Håndholdt rengøring på flere måder Stangstøvsugeren Samsung Bespoke Jet AI giver rene gulve og møbler, men også ondt i armen og vind i håret

Bespoke Jet Bot Combo er en robotstøvsuger med moppefunktion, som ved hjælp af AI Object Recognition siges at være bedre til at undvige genstande på sin vej. Funktionen gør det også muligt for den at opdage pletter og få de roterende dampmopper til at skrubbe dem væk. Samtidig gør AI Floor Detect det muligt at tilpasse rengøringen til forskellige typer overflader som klinker og gulvtæpper. Den har også en ladestation, som renser, damper og tørrer mopperne.

20240117_053915 2 Bespoke-Jet-Bot-Combo_dl1
<
>
Foto: Audun Hage, L&B

Vores mand på stedet så også ovne, inklusive hvad der hævdes at være verdens første mikrobølgeovn med Wi-Fi, men vi har ikke fundet mere information om dem endnu.

20240220_132635 20240220_132446
<
>
Foto: Audun Hage, L&B
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top