Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IFA 2023: Wilfa fremviser smarte robotstøvsugere

En ny serie af robotstøvsugere med gennemtænkte funktioner, og lavet til nordiske hjem

Skrevet af / 03/09/2023 - 20:19
IFA 2023: Wilfa fremviser smarte robotstøvsugere

Wilfa har et bredt udvalg af køkkenmaskiner og produkter til indeklima og varme. Men de laver også støvsugere, pizzaovne og elektriske tandbørster. På IFA-messen havde de et mere begrænset sortiment, hvor det mest spændende var en serie robotstøvsugere.

Læs også To designpriser til Wilfa Wilfa modtog priser fra både Red Dot og iF Design Awards 2023 for produkterne Probaker og Smooth Mix.

Serien begynder med den enkleste Wilfa Innobot RVC-D4000LIN, som kan foretage real-time kortlægning af hjemmet, laver Y-formet gulvvask og har øget sugekraft på tæpper. Flytning op til RVC-D4000SL tilføjer vibrationsgulvvask, gulvvask med konstant tryk, og evnen til at undgå små genstande på gulvet. Topmodellen RVC-D4000AI kan også identificere objekter og reagere hensigtsmæssigt på dem. De kan desuden suppleres med lade- og afladningsstationen RVCD-D17.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Robotstøvsugerne skulle nemmere kunne sameksistere med andre Smart Home gadgets, fordi de kan bruge 5 GHz trådløse netværk. De kolliderer dog ikke med alle 2,4 GHz-enheder, hvilket faktisk stadig er det mest almindelige.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

App’en er naturligvis tilgængelig på nordiske sprog – noget der ikke altid er selvfølgeligt hos konkurrerende brands. Det gør det nemmere at forstå, hvad funktionerne betyder, og hvad det betyder, når der sendes notifikationer.

Læs også Lille og let at placere At skabe et godt indeklima behøver hverken være særlig svært eller dyrt.

I ladestationen kan du opbevare tilbehør bag en luge. Hvis du synes, støvfilteret begynder at blive tilstoppet, skal du bare udskifte det i støvsugeren med det i stationen, så bliver det renset uden at man behøver vente. Stationen har en støvpose, og for en gangs skyld ser det ud til at være standardposer, så du slipper for at købe dyre specialposer fra producenten.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Wilfa stoler så meget på byggekvaliteten, at de tilbyder 5 års garanti.

Pris og tillgængelighed

Mellemmodellen kommer i september; de øvrige senere i år.

Priserne har vi i skrivende stund ikke fundet i danske kroner, men i svenske kroner lyder de på hhv. 5.500 kr., 7.000 kr. og 9.000 kr. Stationen er sat til 3.300 svenske kroner.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

0
Scroll to Top