Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Wilfa vinder designpriser for Probaker og Smooth Mix

Wilfa modtog priser fra både Red Dot og iF Design Awards 2023 for produkterne Probaker og Smooth Mix.

Skrevet af / 10/06/2023 - 07:00
Wilfa vinder designpriser for Probaker og Smooth Mix

Funktionelt og brugervenligt design med smarte funktioner er i højsædet, når Wilfa udvikler nye produkter, udtaler virksomheden, og tilføjer, at de er stolte af de priser, de har modtaget fra både Red Dot Award og iF Design Award – som har uddelt priserne for produktdesign i 2023 til Probaker-køkkenmaskinen og elpiskeren Smooth Mix.

Det er en sand fornøjelse at modtage priser fra to anerkendte institutioner, for to produktdesigns efter en omfattende udviklings- og designproces for hvert af produkterne. Det ser vi som en anerkendelse af vores fokus og vores beslutsomhed i arbejdet med innovativ produktudvikling, siger Morten Hoff, administrerende direktør i Wilfa.

Henholdsvis Wilfa Probaker og Smooth Mix har modtaget hver sin designpris. Foto: Wilfa

Wilfa Probaker køkkenmaskine

Køkkenmaskinen Probaker er designet til at udnytte funktioner, der er unikke for professionelle køkkenmaskiner, og den har et minimalistisk design, der passer til det nordiske hjem, siger Wilfa, og fortæller, at de i udviklingsprocessen har samarbejdet med Eker Design, samt bl.a. det norske bagelandshold og håndplukkede passionerede hobbybagere, for at nå målet om at skabe en køkkenmaskine, der giver professionelle bageresultater til alle brugere, uanset erfaring.

Wilfa Smooth Mix elpisker

Smooth Mix er designet og udviklet med brugervenlighed for øje, forklarer Wilfa, og fortæller, at Smooth Mix vil føles som noget helt nyt, fordi der er kombineret fokus på de taktile punkter og de funktionelle egenskaber.

I design- og udviklingsprocessen har vi kombineret vores interne produktudviklingsressourcer med det norske designbureau Permafrost, siger virksomheden, og forklarer videre, at målet var at opnå optimale indstillinger for både høj og lav hastighed, med tilstrækkeligt drejningsmoment til at klare både dejen og give usædvanlig god robusthed, alt sammen i en og samme elegante pakke.

Pris og tilgængelighed

Køkkenmaskinen Wilfa Probaker (KM1B-70) og den elektriske elpisker Smooth Mix (HM1B-500) er tilgængelige nu, og koster henholdsvis ca. 5.999 kroner og ca. 499 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top