TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny biograf i Ballerup

Efter et års forarbejde og måneders coronaforsinkelse åbner den nye Format Biograf.

forfatter
Publiceret 05/05/2021 - 10:28

Når biograferne slår dørene op i morgen, torsdag, sker det for de fleste efter mange måneders nedlukning. Men ikke hos Format Biograf i Ballerup. Her er det nemlig første gang, publikum kan sætte sig til rette i de bløde sæder.

Læs også Corona: Biografernes nådestød? Lockdown i USA giver os et fattigt biograftilbud.

Det var egentlig meningen, at biografen skulle være åbnet d. 11. februar, men det satte corona en stopper for. Bag den nye biograf på toppen af Ballerup Centret står Jan Boye Thomsen og Mads Viktorius. Imens sidstnævnte er ny i branchen, har Jan Boye mere end 30 års erfaring i biografbranchen.

Der er lænestole, 4K-laserprojektorer og Dolby Atmos i alle 4 sale med tilsammen 351 pladser. Der er ligeledes kørestolspladser og teleslynge i alle sale.

“Målet har været at bygge en biograf, der kan levere ekstraordinære oplevelser, hvor billed- og lydkvalitet er i højsædet,” siger Mads Viktorius. Biografen har mere end 30 højttalere i hver sal.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend