Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Tidsplanen for Apple Vision Pro holder ikke

Det avancerede MR-headset kommer alligevel ikke til januar, og du vil ikke synes om meldingen.

Skrevet af / 24/11/2023 - 11:22
Tidsplanen for Apple Vision Pro holder ikke

Apples fremtidsvision er deres MR-headset (Mixed Reality) Vision Pro, som er mere ambitiøst end nogen hidtil har vovet sig ud i. Men ny teknologi indebærer altid udfordringer, og Apple har tydeligvis lovet for meget, da de satsede på en lancering i januar. Nu siger de ” i begyndelsen af 2024″, og ifølge Mark Gurman fra Bloomberg betyder det marts 2024.

Ifølge Forbes skyldes forsinkelsen, at Apple simpelthen har brug for mere tid til at teste, at oplevelsen bliver lige så fordybende og intuitiv, som vi nok alle forventer til en pris på 3.500 dollars. Headsettet indeholder trods alt eye-tracking-teknologi med iris-identifikation, 12 kameraer, fem sensorer, seks mikrofoner og nye processorer.

Foto: Apple

Også købsprocessen siges at blive lidt anderledes, hvilket vil kræve noget logistik og oplæring. Headsettet siges kun at blive sat til salg i officielle Apple-butikker, og man skal tilsyneladende booke en tid til afprøvning. Med et så kostbart produkt er det vigtigt, at også købsoplevelsen giver en følelse af premium. Udvalgte sælgere er blevet sendt til Cupertino for at blive oplært.

Som en lille smagsprøve på installationsoplevelsen har en udvikler med adgang til Vision Pro lagt nogle instruktionsvideoer op.

Så hvornår kommer det?

Hvis forsinkelsen til marts var en skuffelse, kan du godt forberede dig på at vente endnu længere. Vision Pro vil nemlig i første omgang kun blive solgt i USA. Og senere i 2024 forventes den kun at komme til Canada og Storbritannien. Baseret på Apples tidligere trinvise udrulninger af nye produkter gætter vi på, at Tyskland, Frankrig og Japan er de næste i rækken i 2025. Så det ser ikke godt ud for lilleputlande som her i Skandinavien. Skal vi håbe på 2026? Eller måske kommer denne første model slet ikke hertil, og vi må vente på anden generation. Det var det, der skete med Apples Homepod.

Læs også:

Apple lancerer Vision Pro

De nye AR-briller integrerer virkeligheden med Apples apps og tjenester.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Tør ikke mobilen i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

0
Scroll to Top