TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

TAG Heuer Connected Caliber E4

4. generation af TAG Heuer Connected kommer i to størrelser.

forfatter
Publiceret 12/02/2022 - 16:27

Jeg blev lidt overrasket, da jeg fik pressemeddelelsen om TAG Heuer Connected Caliber E4. Er det virkelig syv år siden, TAG Heuer udsendte det første Connected smart-ur, tænkte jeg. Men så kom jeg i tanke om, at jeg trods alt selv havde testet det. Dengang syntes jeg, det var stort, dyrt og langsomt. Alt for stor til de fleste håndled og mere end dobbelt så dyrt som et Apple Watch.

Læs også TAG Heuers nye smart-ur er i en klasse for sig TAG Heuer Connected er mere end et smart træningsur, det er også et nydeligt armbåndsur.

Jeg testede 3. generation i 2020, og da var det endelig blevet hurtigere, mere lysstærkt og langt mere anvendeligt. Men stadig stort – og dyrt.

Den nye 4. generation er blevet meget slankere i udtrykket og fås i to størrelser, 42 og 45 mm diameter, som vist på billedet ovenfor. Begge har en urkapsel i rustfrit stål med det nye Caliber E4-modul, som indeholder en Qualcomm Snapdragon 4100+ processor, og 45 mm versionen har en keramisk bezel (urkrans) med minutmarkeringer.

TAG Heuer Connected Calibre E4 duo
(Foto: TAG Heuer)

Urene har fået flere sensorer og måler nu også højdemeter. Sports-app’en er opdateret med flere funktioner, bl.a. en slags PT, der guider én igennem træningspassene, som man kan vælge fra et endnu større udvalg end før.

Man kan også skræddersy sine egne træningspas, som gemmes og hentes fra touch-skærmen og den elektroniske krone, når man vil det.

De nye Connected-ure kommer med Wear OS 2 installeret, og man kan opgradere til Wear OS 3 gratis, når det engang er klar til download.

TAG Heuer Connected Calibre E4 lugs
(Foto: TAG Heuer)

Den større 45 mm udgave kan også leveres i sort, belagt med DLC-coating, og har fået op til 30 procent bedre batterilevetid sammenlignet med forgængeren.

42 mm udgaven starter på 1.800 dollars og 45 mm udgaven på 2.050 dollars, mens sidstnævnte i titanium koster 2.500 dollars. Dermed er det i det mindste ikke blevet dyrere siden sidst.

TAG Heuer Connected Calibre E4 orange
(Foto: TAG Heuer)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
L&B TechCast episode 5 I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.
Flip er ikke et flop, men vi flipper ikke ud Samsung Galaxy Z Flip 4 er en glimrende mobil, men den byder på for få vigtige opdateringer i forhold til sin forgænger.
Kommende foldbar iPhone vil selv kunne reparere ridser og buler i skærmen I forbindelse med udviklingen af en foldbar mobil arbejder Apple på ny teknologi, der vil lade skærmene vedligeholde sig selv. Det viser en patentansøgning, der dog er sparsom med detaljer.
Tre grunde til at købe iPhone 14 Pro Man skal stå tidligt op, hvis man vil prøve at lave en bedre mobil end iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Følg Lyd & Billede