TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

TAG Heuer Connected Caliber E4

4. generation af TAG Heuer Connected kommer i to størrelser.

forfatter
Publiceret 12/02/2022 - 16:27

Jeg blev lidt overrasket, da jeg fik pressemeddelelsen om TAG Heuer Connected Caliber E4. Er det virkelig syv år siden, TAG Heuer udsendte det første Connected smart-ur, tænkte jeg. Men så kom jeg i tanke om, at jeg trods alt selv havde testet det. Dengang syntes jeg, det var stort, dyrt og langsomt. Alt for stor til de fleste håndled og mere end dobbelt så dyrt som et Apple Watch.

Læs også TAG Heuers nye smart-ur er i en klasse for sig TAG Heuer Connected er mere end et smart træningsur, det er også et nydeligt armbåndsur.

Jeg testede 3. generation i 2020, og da var det endelig blevet hurtigere, mere lysstærkt og langt mere anvendeligt. Men stadig stort – og dyrt.

Den nye 4. generation er blevet meget slankere i udtrykket og fås i to størrelser, 42 og 45 mm diameter, som vist på billedet ovenfor. Begge har en urkapsel i rustfrit stål med det nye Caliber E4-modul, som indeholder en Qualcomm Snapdragon 4100+ processor, og 45 mm versionen har en keramisk bezel (urkrans) med minutmarkeringer.

TAG Heuer Connected Calibre E4 duo
(Foto: TAG Heuer)

Urene har fået flere sensorer og måler nu også højdemeter. Sports-app’en er opdateret med flere funktioner, bl.a. en slags PT, der guider én igennem træningspassene, som man kan vælge fra et endnu større udvalg end før.

Man kan også skræddersy sine egne træningspas, som gemmes og hentes fra touch-skærmen og den elektroniske krone, når man vil det.

De nye Connected-ure kommer med Wear OS 2 installeret, og man kan opgradere til Wear OS 3 gratis, når det engang er klar til download.

TAG Heuer Connected Calibre E4 lugs
(Foto: TAG Heuer)

Den større 45 mm udgave kan også leveres i sort, belagt med DLC-coating, og har fået op til 30 procent bedre batterilevetid sammenlignet med forgængeren.

42 mm udgaven starter på 1.800 dollars og 45 mm udgaven på 2.050 dollars, mens sidstnævnte i titanium koster 2.500 dollars. Dermed er det i det mindste ikke blevet dyrere siden sidst.

TAG Heuer Connected Calibre E4 orange
(Foto: TAG Heuer)

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend