TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Støjfri samtale og gratis VPN

Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd, chat-oversættelse og gratis VPN.

forfatter
Publiceret 06/12/2022 - 09:11

Google Pixel 7 Pro og Pixel 7-telefonerne får i disse dage en stor opdatering, der indeholder en række nye, spændende funktioner.

Da Pixel 7-telefonerne blev lanceret med brask og bram for præcis to måneder siden, d. 6. oktober, var der en del af de innovative funktioner, der i første omgang glimrede ved deres fravær.

Læs også Billedskønne Pixel Pixel 7 Pro er Googles referencetelefon, der viser, hvordan Android 13 skal bruges. Og nu er den i Danmark.

Det var slet ikke dårlige telefoner – faktisk vandt Pixel 7 Pro prisen som årets bedste smartphone i premiumklassen – men nogle af de mest interssante AI-styrede funktioner forblev i første omgang fremtidsløfter.

En del af disse løfter indfries nu. I disse dage udrulles to store opdateringer til Pixel 7-telefonerne, der giver helt nye funktioner.

Til de, der faktisk bruger deres telefon til at snakke i, kommer funktionen Klare opkald. Med hjælp fra kunstig intelligens reducerer den baggrundsstøjen fra for eksempel trafik og fremhæver stemmen på din samtalepartner, så lyden bliver tydeligere under opkald.

Sikkerhedscenter samler sikkerhedsfunktionerne i én menu, hvor man kan tilpasse beskyttelsen af telefonen, internetkonti og justere adgangskoder. Det er også muligt at få tips til at skærpe privatlivsindstillingerne.

VPN by Google One – Pixel 7- og Pixel 7 Pro-ejere får gratis adgang til en VPN-tjeneste. Det giver et ekstra sikkerhedslag, og du sikrer, at din browseraktivitet er privat, når du fx er på nettet på cafeen eller i lufthavnen.

Live Chat Translate – Funktionen gør det muligt at oversætte tekst i besked-apps til fem nye sprog, herunder dansk.

Læs også Google mig i øret Det mindste medlem af familien Pixel sidder lige i øret.

Opdateringerne kommer i to omgange, og du skal ruste dig med tålmodighed, når de skal installeres. Den største er på voldsomme 547 MB, og kan sagtens tage et par timer at installere, når den er hentet ned!

Og det slutter ikke her. Pixel Buds Pro-hørepropperne får snart rumlig lyd med headtracking, hvilket vil sige, at lydbilledet bliver stående foran dig i rummet, selv om du drejer hovedet. Ligesom på den dengang banebrydende Audeze Mobius. Men den funktion kommer først d. 23. januar, hvor næste funktionsudrulning finder sted.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lancerer tre nye smartphones med topspecifikationer. Telefonerne kommer i handlen allerede i dag.
lbpluss
Når næsten helt frem Et rigtig godt træningsur, som har det hele. Inklusive katastrofal batteritid og høj pris.
OnePlus bekræfter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er iPhone virkelig den bedste mobiltelefon? Og hvis ja, hvorfor er den det i så fald? Som ivrig Android-bruger har jeg taget udfordringen op om at leve med to Apple-produkter i et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde ...
Har Motorola fundet G-punktet? Den kinesiske mobilproducent lancerer tre nye billige smartphones.
Følg Lyd & Billede