Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OxygenOS 14 tilgængelig d. 25. september

Takket være den nye Trinity Engine-platform kan brugerne se frem til en endnu bedre og mere gnidningsfri oplevelse, lover mobilproducenten.

Skrevet af / 03/09/2023 - 09:50
OxygenOS 14 tilgængelig d. 25. september

OnePlus’ mobiler er baseret på Android-styresystemet, men brugerfladen er udviklet af OnePlus selv og hedder OxygenOS. Firmaet har nu annonceret, at brugerne d. 25. september kan downloade en helt ny version.

OxygenOS 14 er et af de første operativsystemer baseret på Android 14 og vil introducere en række spændende funktioner, der er designet til at levere forbedrede brugeroplevelser, lover OnePlus i en pressemeddelelse.

Læs også Første tablet fra OnePlus er en fuldtræffer OnePlus Pad er et fremragende første bud på en tablet fra den kinesiske producent, men den egner sig bedst til at blive brugt derhjemme.

En af nyhederne i OxygenOS 14 er den nye såkaldte ‘performance-platform’ Trinity Engine. Ved at opnå større samspil mellem hardware og software skal Trinity Engine angiveligt kunne frigøre “det fulde potentiale i OnePlus-enheder for at løse branchens udfordringer med at opnå højere effektivitet i strømforbruget, bedre multitasking-kapacitet og en mere alsidig, hurtig og gnidningsfri oplevelse,” hævder producenten.

OxygenOS 14 byder desuden på teknologier som CPU-, RAM- og ROM-vitualisering, HyperBoost, HyperTouch og HyperRendering. Kombinationen af disse teknologier skal give bedre multi-tasking og muliggøre intensiv mobil gaming og langvarig brug af enheden, skriver OnePlus i pressemeddelelsen.

OxygenOS 14
(Foto: OnePlus)

Opdateringen rulles automatisk ud til brugernes OnePlus-mobiler, og blandt de første modeller, der modtager den nye OxygenOS 14-version, er OnePlus 11, OnePlus Nord 3 og OnePlus 10 Pro. Flagskibsmodeller fra OnePlus 9 og opefter samt Nord-modeller med Android 12 eller højere vil også blive opdateret.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

2 kommentarer til “OxygenOS 14 tilgængelig d. 25. september”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Nye smart-ure fra Samsung fokuserer på sundhed og udendørsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Danmark lige nu

Scroll to Top