Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus 12 forventes at blive lanceret ved 10-års jubilæum

I december fylder OnePlus 10 år, og offentliggjorte billeder tyder på, at de benytter lejligheden til samtidig at lancere det nye flagskib.

Skrevet af / 23/11/2023 - 14:00
OnePlus 12 forventes at blive lanceret ved 10-års jubilæum

Vi blev så imponerede over Oneplus 11, at vi udnævnte den til årets bedste mobiltelefon i premiumklassen. Men den kom faktisk i begyndelsen af året, så det er allerede tid til den næste model. Nu har vi set tydelige tegn på, hvornår Oneplus planlægger at løfte sløret og vise det nye flagskib frem.

Virksomheden blev grundlagt af Pete Lau og Carl Pei i december 2013, så det er tid til et 10-års jubilæum. Nu har de på Weibo, det kinesiske Twitter, annonceret et event den 4. december. Det stemmer ikke helt overens med deres fødselsdag, som er den 17. december.

Skærmbillede: Weibo

Men billedet på opslaget viser Pete Lau posere på et ur, hvor viseren står på 10, mens han selv står på tallet 12. Det får mange til at tolke det, som om præsentationen af flagskibsmobilen Oneplus 12 vil finde sted ved eventet. Men måske kommer det til at foregå sådan, at mobiltelefonen bliver lanceret på fødselsdagen 13 dage senere.

Det vi ved om telefonen er, at den ikke får et nyt design, selv om der går rygter om en bagside i træimitation, hvilket har været brugt før. Den skal også få den spritnye Snapdragon 8 Gen 3, opgraderede kameraer, en superavanceret skærm, og trådløs opladning vender tilbage.

Læs også OnePlus tilbage til rødderne OnePlus 11 5G vil både være bedst og billigst. Og det er den.

Bemærk dog, at selv om telefonen kommer på markedet i december, bliver det sandsynligvis kun i Kina. Sådan var det også sidste år, hvor den blev vist frem i begyndelsen af januar, men først kom hertil i februar. Hvis den kommer i januar, vil den sandsynligvis skulle kæmpe om opmærksomheden med Samsung Galaxy S24, som ifølge rygterne vil blive lanceret tidligere end normalt.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Nye smart-ure fra Samsung fokuserer på sundhed og udendørsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Danmark lige nu

Budgetmobil og billigt smart-ur fra CMF by Nothing

Google siger farvel til Samsung-chips

Galaxy Unpacked: Så dyr bliver Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny lækage afslører alt!

Rekordsalg af kommende iPhone takket være Apple Intelligence?

Scroll to Top