Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Nu kommer OnePlus 11 5G til Danmark

OnePlus 11 får følgeskab af tabletten OnePlus Pad.

Skrevet af / 07/02/2023 - 16:00
Nu kommer OnePlus 11 5G til Danmark

Året var blot få dage gammelt, da OnePlus 11 5G blev lanceret på det kinesiske marked, hvor man har kunnet købe den nye smartphone siden den 9. januar.

Resten af verden har måttet væbne sig med tålmodighed indtil i dag, hvor topmobilen endelig fik sin globale lancering ved et stort anlagt arrangement i New Delhi, Indien.

Læs også Kineserne kan købe OnePlus 11 allerede på mandag Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.

Det er ikke unormalt for OnePlus at sende nye produkter på markedet hjemme i Kina op til flere måneder før mobilerne finder vej til butikshylderne i Europa. Årsagen er OxygenOS, der er OnePlus’ egen udgave af Android.

Alle OnePlus-mobiler, der sælges på det internationale marked leveres med OxygenOS som brugerflade, mens firmaets smartphones på hjemmemarkedet i Kina leveres med ColorOS, en Android-version som OnePlus deler med søsterselskabet Oppo.

Læs også OnePlus beholder sit eget styresystem OnePlus' og Oppos respektive styresystemer får samme kodebase, men forbliver selvstændige.

Men nu er den internationale udgave af OnePlus 11 5G altså endelig klar. Med Android 13, OxygenOS og Qualcomms nyeste og hidtil hurtigste mobilprocessor, Snapdragon 8 Gen 2, som vi netop har oplevet for fuld udblæsning i Samsung Galaxy S23 Ultra.

Og ellers er specifikationerne, som vi beskrev dem i begyndelsen af januar.

Således kommer OnePlus 11 5G med 8 eller 16 GB RAM, ligesom den leveres med en 6,7″ 2K A+ Fluid AMOLED-skærm med LTPO 3.0 og dynamisk opdateringsfrekvens op til 120 Hz.

Selvom sidste efterårs budgetflagskib OnePlus 10T kunne prale med 150 W hurtigopladning (opladning af batteriet fra 0 til 100% på blot 20 minutter), må den nye OnePlus 11 5G “nøjes” med 100 W såkaldt SUPERVOOC hurtigopladning. OnePlus oplyser, at det alligevel kun vil tage cirka 25 minutter at oplade det 5000 mAh store batteri.

OnePlus 11 5G
OnePlus 11 5G bliver en af de første telefoner til at understøtte hardwareaktiveret Ray Tracing takket være Snapdragon 8 Gen 2. (Foto: OnePlus)

På bagsiden finder vi et kameramodul med et helt nyt, cirkulært design, der minder om kameraet på OnePlus 7T. OnePlus fortsætter samarbejdet med Hasselblad, som vi stiftede bekendtskab med allerede i 2021 i forbindelse med OnePlus 9 Pro. Selve det primære kamera består af en IMX890 50 Mp hovedsensor, et IMX581 48 Mp ultra-vidvinkelobjektiv og en IMX709 32 Mp telelinse.

OnePlus 11 5G
(Foto: OnePlus)

OnePlus 11 5G vil kunne købes i butikkerne fra den 16. februar. Telefonen fås i to farver – Titan Black og Eternal Green – og den vejledende udsalgspris bliver 6.499 kroner for modellen med 8 GB RAM og 128 GB indbygget lager, mens den større model med 16 GB RAM og 256 GB lager kommer til at koste 6.999 kroner.

OnePlus Pad

Helt ny er til gengæld OnePlus’ første Android-baserede tablet, som også blev præsenteret i dagens anledning.

OnePlus havde allerede antydet, at der var en tablet på vej, og i dag blev sløret så løftet for OnePlus Pad, der leveres med 11,6″ skærm med Dolby Vision og en opdateringsfrekvens på 144 Hz.

Under skærmen sidder en Dimensity 9000-processor fra MediaTek samt 12 GB RAM og et batteri på 9510 mAh, der ifølge OnePlus er i stand til at levere 1 måneds standby-levetid.

En fuld opladning af batteriet varer 80 minutter med 67 W SUPERVOOC-opladning, lover den kinesiske producent.

OnePlus Pad kommer i farven i Halo Green og leveres med OnePlus Stylo og OnePlus Magnetic Keyboard. En pris og den nøjagtige tilgængelighed vil OnePlus oplyse om i de kommende uger, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

I mellemtiden vil du snart kunne læse vores test af OnePlus 11 5G, der vil udkomme samme dag, som telefonen kan købes i butikkerne, altså den 16. februar.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top