Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus lancerer OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 i Kina

Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.

Skrevet af / 04/01/2023 - 12:40
OnePlus lancerer OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 i Kina

På mandag den 9. januar kommer der nye varer på hylderne i elektronikbutikkerne i Beijing, Hong Kong og Shanghai.

OnePlus har nemlig allerede i dag lanceret den nye topmobil OnePlus 11 5G på det kinesiske marked – samt hørepropperne OnePlus Buds Pro 2, der i øvrigt er udviklet i samarbejde med danske Dynaudio.

OnePlus 11 5G

Som vi kunne afsløre allerede før nytår leveres den nye flagskibsmodel med Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, der tilbyder hurtigere CPU- (35% forbedring) og GPU-hastigheder (25% forbedring) med optimeret strømeffektivitet i forhold til sidste års processorgeneration.

OnePlus 11 5G er desuden udstyret med op til 16 GB RAM, ligesom den leveres med en 6,7″ 2K A+ Fluid AMOLED-skærm med LTPO 3.0 og 120 Hz opdateringsfrekvens.

Læs også En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.

Selvom sidste efterårs budgetflagskib OnePlus 10T kunne prale med 150 W hurtigopladning (opladning af batteriet fra 0 til 100% på blot 20 minutter), må den nye OnePlus 11 5G “nøjes” med 100 W såkaldt SUPERVOOC hurtigopladning. Så regn med, at det vil tage cirka 30 minutter at oplade det 5000 mAh store batteri.

På bagsiden finder vi et kameramodul med et helt nyt, cirkulært design, der minder om kameraet på OnePlus 7T.

OnePlus fortsætter samarbejdet med Hasselblad, som vi stiftede bekendtskab med allerede i 2021 i forbindelse med OnePlus 9 Pro. Selve det primære kamera består af “en IMX890 50 megapixel hovedsensor, et IMX581 48 megapixel ultra-vidvinkelobjektiv og en IMX709 32 megapixel portrætlinse,” som OnePlus formulerer det i en pressemeddelelse.

Hvad der præcis gemmer sig bag begrebet “portrætlinse” er indtil videre overladt til fantasien, men ifølge OnePlus er kameraet til gengæld blevet forsynet med “en ny 13-kanals multispektral sensor til lys-og farveidentifikation, som sikrer, at OnePlus 11 dækker alle scenarier inden for fotografi.” Javel, ja …

En dansk pris lader af gode grunde vente på sig, men i Kina vil den største udgave af OnePlus 11 med 16 GB RAM og 512 GB indbygget lager koste ¥4.899, hvilket svarer til knap 5.000 danske kroner.

OnePlus 11 5G
OnePlus 11 5G sammen med OnePlus Buds Pro 2 i farven Forest Emerald. (Foto: OnePlus)

OnePlus Buds Pro 2

I forlængelse af lanceringen af OnePlus 11 har OnePlus samtidig præsenteret de nye trådløse hørepropper OnePlus Buds Pro 2 i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio.

Ifølge pressemeddelelsen sætter OnePlus Buds Pro 2 “nye standarder for stabilitet og kompatibilitet med rumlig lyd til Android-brugere. Ved brug af en særlig algoritme leverer OnePlus Buds Pro 2 en skræddersyet lydoplevelse, et bredt lydfelt og flerdimensional lyd. Desuden giver stereokvaliteten en rumlig gengivelseeffekt gennem en stereo upmixing-algoritme udviklet af OnePlus.”

OnePlus Buds Pro 2 har desuden en indbygget IMU-sensor med seks akser, der måler hovedets bevægelser i realtid og sikrer, at brugeren altid er i centrum af musikken, lover producenten.

Læs også Glimrende AirPods-kopi Det er tydeligt, at OnePlus har brugt AirPods Pro som skabelon, men Buds Pro er så vellykkede, at de alligevel fortjener at blive betragtet som noget for sig.

Proppernes 11 mm-driver, der er udviklet i samarbejde med danske Dynaudio, fokuserer på at håndtere de lave frekvenser for at opnå en dybere, fyldigere og dynamisk bas, mens en ny 6 mm-driver skal levere et bredere lydfelt samt en ren og klar vokal. Det store 11 mm + 6 mm-design anvender krystalpolymer-membraner med separate kanter og kupler for at opnå balance og klang.

OnePlus Buds Pro 2 kommer endvidere med Smart Adaptive Noise Cancellation (ANC), der eliminerer omgivende støj op til 48 dB. Hørepropperne understøtter også dobbeltforbindelse og Bluetooth 5.3 LE-lyd, og den samlede spilletid (inklusive opladninger i etuiet) angiver OnePlus til 39 timer.

Tilgængelighed

Som nævnt kommer både OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 på markedet i Kina på mandag d. 9. januar. Begge produkter vil den 7. februar blive lanceret globalt ved et arrangement i New Delhi i Indien. Hvornår de derefter bliver tilgængelige i de danske butikker er stadig et åbent spørgsmål.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rygte: iOS 18 får AI-genererede Emojis og ChatGPT-partnerskab

Med M4-chippen begynder Apples slutspurt i AI-kapløbet

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

Scroll to Top