Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus 11 lanceres i Kina d. 4. januar

Den nyeste OnePlus-topmobil vises frem for de kinesiske forbrugere mere end en måned før den globale lancering. Specifikationerne og billeder af mobilen er allerede blevet lækket.

Skrevet af / 27/12/2022 - 17:26
OnePlus 11 lanceres i Kina d. 4. januar

Før jul kunne vi fortælle, at OnePlus 11 5G – den nyeste flagskibsmodel fra den populære kinesiske mobilproducent – ville blive præsenteret d. 7. februar ved en global lanceringsevent, ‘Cloud 11’, i den indiske hovedstad New Delhi.

Læs også Nyheder fra OnePlus OnePlus offentliggør en teaservideo, som viser vigtige detaljer om OnePlus 11 5G og afslører, at lanceringsdatoen er tæt på.

Men nu er OnePlus åbenbart kommet sig selv i forkøbet. I hvert fald har firmaets stifter og direktør Pete Lau på det sociale medie Weibo løftet sløret for en særskilt kinesisk lancering, som finder sted allerede på næste onsdag, d. 4. januar 2023, kl. 07:30 dansk tid.

Her er specifikationerne

Vi behøver dog ikke vente så længe med at se billeder af den nye smartphone. Og stort set samtlige specifikationer er også allerede blevet “lækket” i form af officiel information fra den kinesiske certificeringsmyndighed TENAA (Telecommunication Equipment Certification Center).

Derfor ved vi allerede nu, at OnePlus 11 5G kommer med en kurvet AMOLED-skærm på 6,7″ med en opløsning på 3.216 x 1.440 pixels og en dynamisk opdateringshastighed på 1 til 120 hertz. Altså tilsyneladende præcis den samme skærm som forgængeren, OnePlus 10 Pro.

OnePlus 11 5G
OnePlus 11 kommer præcis som sin forgænger i farverne Forest Emerald og Volcanic Black, hvilket et lækket billede afslører. Mobilen lanceres sammen med hørepropperne OnePlus Buds Pro 2. (Foto: OnePlus)

OnePlus 11 bliver med sine 8,53 mm til gengæld en smule slankere end sidste års topmodel, og derfor vejer den også lidt mindre, nemlig 205 gram.

Endvidere leveres den nye smartphone med Qualcomms nyeste Snapdragon 8 Gen 2-processor, op til 16 GB LPDDR5X RAM samt 512 GB indbygget UFS 4.0-lagerplads, og det 5000 mAh store batteri vil kunne oplades med op til 100 watt såkaldt SuperVOOC-hurtigopladning.

Operativsystemet bliver Android 13 suppleret af OnePlus’ egen brugerflade OxygenOS 13.

Hasselblad er tilbage

OnePlus 10T, som kom i efteråret, måtte undvære den optimerede kamerasoftware fra svenske Hasselblad, der begejstrede os ved OnePlus 10 Pro. Men med OnePlus 11 5G er Hasselblad tilbage.

Det primære kamera på mobilens bagside er desuden opbygget som følger:

– 50 Mp vidvinkel med Sony IMX890-billedsensor
– 48 Mp ultravidvinkel med Sony IMX581-billedsensor
– 32 Mp telezoom med 2x optisk zoom og Sony IMX709-billedsensor

Læs også Her er de første billeder taget med OnePlus 10 Pro Den officielle lanceringsdato er også blevet offentliggjort. Glæd dig til d. 31. marts.

Frontkameraet, der kigger ud gennem et udstanset hul i skærmen, er udstyret med en 16 Mp-sensor.

Vi følger naturligvis op på lanceringen i det nye år. Og hvis alt går som planlagt vil Lyd & Billede også være på plads ved den globale lancering i New Delhi d. 7. februar.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

2 kommentarer til “OnePlus 11 lanceres i Kina d. 4. januar”

    1. Peter Gotschalk

      Det plejer at være tilfældet med OnePlus-produkter. Og den kinesiske lancering, som jeg skriver om i dag, lader til at bekræfte det.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Lyd & Billede
Scroll to Top