TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Vi har prøvet OnePlus 10 Pros kamera

Den officielle lanceringsdato er også blevet offentliggjort. Glæd dig til d. 31. marts.

forfatter
Publiceret 27/03/2022 - 10:57

Om mindre end en uge lanceres OnePlus 10 Pro på det danske marked. Det afslører den kinesiske mobilproducent i en pressemeddelelse. Helt præcis sker det på torsdag d. 31. marts kl. 16:00.

I pressemeddelelsen kan vi også læse, at vi specielt skal glæde os til kameraet i den kommende mobil, der tilbyder anden generation af Hasselblad Camera for Mobile. Kamerasystemet skyder billeder i fuld 10-bit kvalitet, hvilket gør kameraet i stand til at processere 64 gange flere farve end smartphones, der skyder med 8-bit farve. Og med OnePlus Billion Color Solution bliver det muligt for brugerne at anvende Natural Color Calibration med Hasselblad på OnePlus 10 Pro 5G til over en milliard farver.

Det nye kamera fik Lyd & Billede imidlertid allerede lov til at prøve på egen hånd i forbindelse med en workshop, som OnePlus afholdt i København i forrige uge.

Mobilproducenten havde inviteret den hollandske fotograf David Peskens, der er officiel Hasselblad Master, til at fortælle om sine erfaringer med kameraet på OnePlus 10 Pro, som han har været med til at udvikle.

Læs også MWC 2022: Her er OnePlus 10 Pro Vi har interviewet Tuomas Lampén, OnePlus’ Head of European Strategy, og her viser han os for første gang den kommende topmobil, OnePlus 10 Pro.
OnePlus 10 Pro

David Peskens står nemlig bag ét af tre særlige kamerafiltre (eller “Hasselblad Master Styles”, som OnePlus foretrækker at kalde det) på den kommende mobil, som afspejler fotografens særlige stil og teknik. David Peskens såkaldte Emerald-filter skal således gøre brugeren i stand til at tage billeder, som ligner de natur- og landskabsbilleder, der er Peskens kreative fokus.

De to andre “Master Styles” kaldes henholdsvis for Serenity og Radiance og skal gøre brugeren i stand til at tage stemningsfulde portrætbilleder samt farverige billeder i urbane miljøer.

I forbindelse med OnePlus’ workshop fik vi også lov til selv at afprøve OnePlus 10 Pros nye kamera, herunder de ovennævnte filtre samt kameraets ret vilde 150° ultravidvinkel-linse. Disse billeder må vi dog ikke vise jer før mobilens officielle lancering, så herunder må I i første omgang nøjes med billeder taget med mobilens primære vidvinkelobjektiv. Dem kan du se i galleriet herunder.

Læs også Ny OnePlus topmobil allerede lanceret Den kinesiske producent klar med ny topmodel flere måneder, før de plejer.
OnePlus 10 Pro

Kameraet i OnePlus 10 Pro består af en 48 Mp Sony IMX789-optik, 50 Mp 150° ultravidvinkelkamera samt et telefotokamera på 8 Mp med 3,3x optisk zoom. Frontkameraet er på 32 Mp.

OnePlus10Pro first 1 OnePlus10Pro first 2 OnePlus10Pro first 3 OnePlus10Pro first 4
<
>
(Foto: Peter Gotschalk)

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

“Det nye kamera fik Lyd & Billede imidlertid allerede lov til at prøve på egen hånd i forbindelse med en workshop, som OnePlus afholdt i København i forrige uge.”
Nye Kamera det er altså en MOBIL TELEFON

OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend