TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Vi har prøvet OnePlus 10 Pros kamera

Den officielle lanceringsdato er også blevet offentliggjort. Glæd dig til d. 31. marts.

forfatter
Publiceret 27/03/2022 - 10:57

Om mindre end en uge lanceres OnePlus 10 Pro på det danske marked. Det afslører den kinesiske mobilproducent i en pressemeddelelse. Helt præcis sker det på torsdag d. 31. marts kl. 16:00.

I pressemeddelelsen kan vi også læse, at vi specielt skal glæde os til kameraet i den kommende mobil, der tilbyder anden generation af Hasselblad Camera for Mobile. Kamerasystemet skyder billeder i fuld 10-bit kvalitet, hvilket gør kameraet i stand til at processere 64 gange flere farve end smartphones, der skyder med 8-bit farve. Og med OnePlus Billion Color Solution bliver det muligt for brugerne at anvende Natural Color Calibration med Hasselblad på OnePlus 10 Pro 5G til over en milliard farver.

Det nye kamera fik Lyd & Billede imidlertid allerede lov til at prøve på egen hånd i forbindelse med en workshop, som OnePlus afholdt i København i forrige uge.

Mobilproducenten havde inviteret den hollandske fotograf David Peskens, der er officiel Hasselblad Master, til at fortælle om sine erfaringer med kameraet på OnePlus 10 Pro, som han har været med til at udvikle.

Læs også MWC 2022: Her er OnePlus 10 Pro Vi har interviewet Tuomas Lampén, OnePlus’ Head of European Strategy, og her viser han os for første gang den kommende topmobil, OnePlus 10 Pro.
OnePlus 10 Pro

David Peskens står nemlig bag ét af tre særlige kamerafiltre (eller “Hasselblad Master Styles”, som OnePlus foretrækker at kalde det) på den kommende mobil, som afspejler fotografens særlige stil og teknik. David Peskens såkaldte Emerald-filter skal således gøre brugeren i stand til at tage billeder, som ligner de natur- og landskabsbilleder, der er Peskens kreative fokus.

De to andre “Master Styles” kaldes henholdsvis for Serenity og Radiance og skal gøre brugeren i stand til at tage stemningsfulde portrætbilleder samt farverige billeder i urbane miljøer.

I forbindelse med OnePlus’ workshop fik vi også lov til selv at afprøve OnePlus 10 Pros nye kamera, herunder de ovennævnte filtre samt kameraets ret vilde 150° ultravidvinkel-linse. Disse billeder må vi dog ikke vise jer før mobilens officielle lancering, så herunder må I i første omgang nøjes med billeder taget med mobilens primære vidvinkelobjektiv. Dem kan du se i galleriet herunder.

Læs også Ny OnePlus topmobil allerede lanceret Den kinesiske producent klar med ny topmodel flere måneder, før de plejer.
OnePlus 10 Pro

Kameraet i OnePlus 10 Pro består af en 48 Mp Sony IMX789-optik, 50 Mp 150° ultravidvinkelkamera samt et telefotokamera på 8 Mp med 3,3x optisk zoom. Frontkameraet er på 32 Mp.

OnePlus10Pro first 1 OnePlus10Pro first 2 OnePlus10Pro first 3 OnePlus10Pro first 4
<
>
(Foto: Peter Gotschalk)

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

En kommentar til “Vi har prøvet OnePlus 10 Pros kamera”

  1. “Det nye kamera fik Lyd & Billede imidlertid allerede lov til at prøve på egen hånd i forbindelse med en workshop, som OnePlus afholdt i København i forrige uge.”
    Nye Kamera det er altså en MOBIL TELEFON

    Svar

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Nu er 'USB-C'-loven vedtaget Forbrugerne vil snart kunne bruge én enkelt ladeløsning for deres elektroniske enheder, meddeler EU-parlamentet.
Google siger farvel til spil-streaming Den 18. januar 2023 er det slut med Googles cloud-baserede spiltjeneste. Brugere får deres penge tilbage.
Smart-ur til kendere Garmin gør virkelig sit bedste for at tilbyde et ur for enhver smag. Nu har de præsenteret et smart-ur med et så klassisk udseende, at det ofte forveksles med et traditionelt analogt ur.
En kæmpe mobil til et kæmpe budget Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en værdig arvtager til sin skamroste forgænger. Men alligevel er vi ikke helt oppe at ringe denne gang.
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
L&B TechCast episode 5 I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.
Følg Lyd & Billede