TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

MWC 2022: Første kig på OnePlus 10 Pro

Vi har interviewet Tuomas Lampén, OnePlus’ Head of European Strategy, og her viser han os for første gang den kommende topmobil, OnePlus 10 Pro.

forfatter
Publiceret 28/02/2022 - 18:11

I januar lancerede kinesiske OnePlus efterfølgeren til OnePlus 9 Pro på det kinesiske hjemmemarked.

Læs også Ny OnePlus topmobil allerede lanceret Den kinesiske producent klar med ny topmodel flere måneder, før de plejer.
OnePlus 10 Pro

Den nye topmodel, OnePlus 10 Pro, kommer bl.a. med 5000 mAh batteri og 80W hurtigopladning, Snapdragon 8 Gen 1 processor samt med 48 Mp + 50 Mp + 8 Mp tripple primært kamera samt 32 Mp frontkamera.

På Mobile World Congress i Barcelona fik vi for første gang mulighed for at se og prøve den nye smartphone. Og vi mødtes med Tuomas Lampén, OnePlus’ Head of European Strategy, der i nedenstående video viser os telefonen og forklarer om dens funktioner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
L&B TechCast episode 5 I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.
Flip er ikke et flop, men vi flipper ikke ud Samsung Galaxy Z Flip 4 er en glimrende mobil, men den byder på for få vigtige opdateringer i forhold til sin forgænger.
Kommende foldbar iPhone vil selv kunne reparere ridser og buler i skærmen I forbindelse med udviklingen af en foldbar mobil arbejder Apple på ny teknologi, der vil lade skærmene vedligeholde sig selv. Det viser en patentansøgning, der dog er sparsom med detaljer.
Tre grunde til at købe iPhone 14 Pro Man skal stå tidligt op, hvis man vil prøve at lave en bedre mobil end iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Følg Lyd & Billede