Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

MWC 2022: Første kig på Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

I Barcelona så vi Samsungs nye monster-tablet med PC-ambitioner for første gang.

Skrevet af / 02/03/2022 - 16:34
MWC 2022: Første kig på Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

For præcis tre uger siden lancerede Samsung ved siden af den nye Galaxy S22-serie også tre nye tablets i S8-serien, der afløser den anmelderroste Galaxy Tab S7-serie, vi bl.a. kender fra Samsung Galaxy Tab S7+.

Med den nye Tab S8-serie lancerede Samsung for første gang en Ultra-udgave, som vi netop har set i “levende live” for første gang på Mobile World Congress.

Læs også iPad Pro-dræber? Her er Samsungs nye Ultra-tablet I alt kommer der hele tre tablets i ny Galaxy Tab S8-serie.

Galaxy Tab S8 Ultra kommer med 14,6″ skærm, hvilket gør den større end de fleste bærbare computere, og byder på WQXGA+ opløsning (2960 x 1848 pixels). Skærmen er af typen S-AMOLED og har en opdateringsfrekvens på 120 Hz.

Til gengæld er Galaxy Tab S8 Ultra ligesom de nye mobiler fremstillet af armor aluminium, og den måler blot 5,5 mm, hvilket gør den så ultratynd, at man nærmest kan skære sig på den.

Hele herligheden drives af Android 12 samt Samsungs egen Exynos 2200-processor.

Batteriet er på 11200 mAh, og udover hurtigopladning (op til 45 W) understøtter Galaxy Tab S8 Ultra også muligheden for at fungere som en slags powerbank, da man kan bruge tabletten til at hurtigoplade en Samsung Galaxy S22-mobil via USB.

Galaxy Tab S8 Ultra kommer med to kameralinser både for og bag (13 Mp + 6 Mp ultravidvinkel på bagsiden, 12 Mp + 12 Mp ultravidvinkel på forsiden), og fås i forskellige konfigurationer med hhv. 8, 12 og 16 GB RAM samt 128, 256 eller 512 GB indbygget lager, der kan udvides med op til yderligere 1 TB via microSD-kort.

I videoen herunder kan du se Niclas Juul fra Samsung i Danmark, som viser os tabletten og forklarer mere om nogle produktets nye funktioner, bl.a. integrationen af Samsung DeX.

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra kan købes nu.

I den helt store udgave med 5G samt 16 GB RAM og 512 GB indbygget lager koster den 12.799 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top