Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Google afslører detaljer om det kommende Pixel Watch 2

Det nye Google smartwatch får IP-certificering og nye sensorer.

Skrevet af / 13/09/2023 - 12:00
Google afslører detaljer om det kommende Pixel Watch 2

I et forsøg på at stjæle lidt opmærksomhed fra gårsdagens lancering af iPhone 15 og Apple Watch har Google udgivet nogle videoer om sine kommende produkter. Først fik vi nogle detaljer om Pixel 8-mobiltelefonen, og nu får vi også det kommende smartwatch at se.

Læs også Google vil proppe dig med Pixels Google Pixel-telefonen er bare begyndelsen. Pixel skal være en stor familie af enheder i alle størrelser. Hvis du synes, at det ligner Apple, er det næppe tilfældigt.

I den korte video ser vi uret snurre rundt foran os på skærmen, og hvis man har øjnene åbne, kan man faktisk se et par detaljer. Den første og måske mindst interessante er, at designet stort set er uændret. Den eneste forskel mellem modellerne er, at kronen ikke stikker så meget ud.

(Screenshot fra Googles video)

Meget mere interessant er det, at IP68-mærkningen på bagsiden er synlig. Forgængeren siges at være vandtæt ned til 50 meter, en såkaldt 5ATM-klassificering, men den manglede IP-certificering. Men den nye model er helt støvtæt og trykvandsbestandig, hvilket betyder nedsænkning i vand på over 1 meter i 30 minutter.

(Screenshot fra Googles video)

Den anden ting, man kan se på bagsiden, er, at sensorerne er blevet flyttet rundt, hvilket sandsynligvis skyldes, at man enten har forbedret sensorerne eller tilføjet nye. Der har været rygter om, at den nye udgave vil arve den sensor fra Fitbit, der gør det muligt at måle stressniveauer.

Videoen viser også, at Google begynder at tage imod forudbestillinger på uret den 4. oktober. Det vil sige på dagen for lanceringen. Hvis altså det bliver lanceret i Skandinavien. Ved lanceringen af Pixel 7 sidste år viste man det første ur, men sluttede med at annoncere, at det kun ville blive solgt i udvalgte lande.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

EU-planer om chatkontrol udskudt på ubestemt tid

Billigere Galaxy Watch

Huaweis efterfølger vender tilbage

Nu er Gemini Nano til Pixel 8 klar

Var dét det hele, Apple?

Nu skal budgetmobiler være lækre

Apples årlige software-opdatering

Skærmlys er ikke så skadeligt for din søvn

Gemini-app'en på dansk

Samsungs smart-ure får kunstig intelligens

57 procent af Googles mobilkunder vil skifte

Rygte: iOS 18 får AI-genererede Emojis og ChatGPT-partnerskab

Scroll to Top