Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Google åbner godteposen. Se det hele live

Hvad får vi at se, når Google i dag lancerer sin nye hardware? Vi er selvfølgelig på stedet, men du kan kigge med på skærmen derhjemme.

Skrevet af / 06/10/2022 - 10:08
Google åbner godteposen. Se det hele live

Når Google lancerer hardware, plejer det at være interessant. Og spændningen er ekstra høj forud for dagens “Made by Google”-event, hvor vi med al sandsynlighed får nogle af de mest ventede Google-gadgets at se.

Selv om vi ikke har fået noget officielt at vide, har Google løftet sløret så meget, at vi godt tør regne med, at det kommer til at dreje sig om de to Pixel-telefoner og smarturet Pixel Watch

Læs også Google lancerer ny kraftig Wi-Fi router Den nye router understøtter bl.a. Wi-Fi 6E og kan udvides til mesh-netværk.

Google er primært kendt som softwarefirma, og de lader almindeligvis andre om at udvikle hardwaren til deres mobilstyresystemer Android og Android Wear. Vi har tidligere set “Referencetelefonen” Pixel Phone. Men selv om den er blevet lavet igennem hele 11 modelgenerationer – med helt ny model hvert andet år og en forbedret “a” udgave det følgende år – har den aldrig været officielt tilgængelig i Skandinavien. Dette bliver sandsynligvis ændret fra og med i dag. Vi regner med, at der bliver  tale om to telefoner, Pixel 7 og luksusmodellen Pixel 7 Pro (med bedre kamera og større skærm). Og med rygte om et “usynligt” selfiekamera, bag skærmen. Priserne bliver i den bedre premium-ende.

Googles første smart-ur, Pixel Watch, bliver også lanceret i dag. (Skærmskud: Google)

Vi venter også at kunne lægge hånd på smarturet Pixel Watch, som vi skrev om i december i fjor. Dengang var det rygte, men tydeligvis et rygte, som der var hold i. I hvert fald svarer billederne fra dengang nøje til det, som vi nu har fået at se i Googles teaser-video. Ud fra begge kan vi se, at det drejer sig om et rundt ur med kantløs skærm og et design, der er mere smart end sporty.

Lanceringsenventet er globalt og finder sted i hovedstæder over alt i verden, hvor der klokken 16 dansk tid transmitteres fra den officielle præsentation. Derfor er det heller ikke givet, at alle nyhederne vil blive lanceret officielt på alle markeder. Men vi vover dog at gætte på, at Skandinavien denne gang kommer med i det gode selskab.

Vi vil naturligvis være til stede i salen, når det sker. Men du kan selv kigge med på keynotetalen, der bliver transmitteret live på (Google-ejede) YouTube:

Endelig får vi også et eller flere Nest-smarthomeoprodukter at se. Selv om de ikke bliver præsenteret før i dag, valgte Google nemlig at tyvstarte ved at sætte dem til salg i deres webbutik allerede tidligere på ugen. Derfor føler vi os sikre på Wifi 6E-routeren Google Nest Wifi Pro. Om der kommer mere, får aftenen vise.

Følg med fra klokken 16. Og læs mere på Lyd & Billede.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Lyd & Billede
Scroll to Top