Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Google arbejder på sit eget smart-ur

Google er i gang med at udvikle sit eget smart-ur til sit Wear OS 3. Og det skulle komme tidligt i 2022.

Skrevet af / 06/12/2021 - 17:53
Google arbejder på sit eget smart-ur

Skal der stå Google på dit næste smart-ur? Google står i forvejen bag gadget-styresystemet Wear OS, der ikke mindst bruges i Samsung Galaxy Watch, men de har aldrig lavet deres eget “reference” smart-ur. Ikke før nu.

Ifølge teknologiwebsitet The Verge arbejder en gruppe hos Google med at udvikle et helt nyt smart-ur. Uret udvikles i Googles Pixel-division, der står bag Pixel-telefonerne. Det er interessant, da Google allerede ejer et andet firma, der udvikler smarte ting til håndleddet. Nemlig Fitbit, som de købte tidligere på året for 2,1 milliarder USD (ca. 14 milliarder kroner).

Ifølge John Prosser fra teknologikanalen FrontPageTech bliver uret kantløst, og han har på sin kanal fremvist billeder, der angiveligt skulle være de (kommende) officielle produktbilleder fra Google.

Er dette Googles kommende smart-ur? (Foto: FrontPageTech)

Det nye smart-ur, der ventes at få navnet Pixel Watch, vil angiveligt blive lanceret i begyndelsen af 2022. Vi må i så fald krydse fingre for, at det – i modsætning til Pixel-telefonerne – også vil kunne købes på det skandinaviske marked.

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Indbygget dashcam i Pixel?

Nye hjælpemidler til jagt fra Garmin

Bedre hjerteovervågning med Galaxy Watch

Skab video og musik på din iPad

Ny Sony topmobil til indholdskreatører

Hele tre nye gadgets fra Google!

Scroll to Top