TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Google arbejder på sit eget smart-ur

Google er i gang med at udvikle sit eget smart-ur til sit Wear OS 3. Og det skulle komme tidligt i 2022.

forfatter
Publiceret 06/12/2021 - 17:53

Skal der stå Google på dit næste smart-ur? Google står i forvejen bag gadget-styresystemet Wear OS, der ikke mindst bruges i Samsung Galaxy Watch, men de har aldrig lavet deres eget “reference” smart-ur. Ikke før nu.

Ifølge teknologiwebsitet The Verge arbejder en gruppe hos Google med at udvikle et helt nyt smart-ur. Uret udvikles i Googles Pixel-division, der står bag Pixel-telefonerne. Det er interessant, da Google allerede ejer et andet firma, der udvikler smarte ting til håndleddet. Nemlig Fitbit, som de købte tidligere på året for 2,1 milliarder USD (ca. 14 milliarder kroner).

Ifølge John Prosser fra teknologikanalen FrontPageTech bliver uret kantløst, og han har på sin kanal fremvist billeder, der angiveligt skulle være de (kommende) officielle produktbilleder fra Google.

Er dette Googles kommende smart-ur? (Foto: FrontPageTech)

Det nye smart-ur, der ventes at få navnet Pixel Watch, vil angiveligt blive lanceret i begyndelsen af 2022. Vi må i så fald krydse fingre for, at det – i modsætning til Pixel-telefonerne – også vil kunne købes på det skandinaviske marked.

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige og Storbritannien kan nu købe originale reservedele og værktøjer fra Apple.
Nu bliver Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd, chat-oversættelse og gratis VPN.
På jagt efter ny mobil til jul? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
Ny opdatering for Garmin-brugere Garmin offentliggør funktionsopdateringer til flere af sine sportsure og cykelcomputere.
En Musk-mobil? Ja tak! Elon Musk hævder, at Apple truer med at fjerne Twitter fra App Store. Skulle det ske, lover tech-milliardæren at udvikle sin egen smartphone. Vi glæder os allerede.
Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Følg Lyd & Billede