Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Her er Google Nest Wifi Pro

Den nye router understøtter bl.a. Wi-Fi 6E og kan udvides til mesh-netværk.

Skrevet af / 05/10/2022 - 11:14
Her er Google Nest Wifi Pro

Google afholder et stort event 6. oktober, hvor de efter planen skal afsløre en række nye produkter. Men selskabet varmer op med lanceringen af Nest Wifi Pro – en splinterny router med den nye Wi-Fi 6E-standard.

Google Nest Wifi Pro

Dette er Googles første router med den nye 6E-standard, som tager 6 Ghz-båndet i brug udover de vanlige 5 Ghz- og 2,4 Ghz-bånd, som bruges i dag. En enkelt router skal kunne give god dækning på op til 120 kvadratmeter, men den kan også udvides til at danne et større mesh-netværk (IEEE 802.22s) med flere routere af samme type. Tre routere skal kunne dække op til 320 kvadratmeter.

Systemet er ifølge Google skalerbart, og hvis man ønsker det, kan man udvide med endnu flere routere for at øge rækkevidden. Google oplyser desuden, at Nest Wifi Pro vil være kompatibel med den kommende Matter-protokol til smarte hjem.

Læs også Federe mesh-netværk finder du næppe Jovist er det dyrt. Men VIL du bare have det hurtigste og bedste mesh-netværk, så er Asus den nye konge på tronen.

Pris og tilgængelighed

Nest Wifi Pro er tilgængelig for forhåndsbestilling nu. Vi fandt den blandt andet i Googles egen netbutik samt på elgiganten.dk, med forventet levering i slutningen af oktober. Nest Wifi Pro koster 1.799 kroner (vejl.) Det er også muligt at købe tre routere i en pakkeløsning til 3.499 kroner.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

1 kommentar til “Her er Google Nest Wifi Pro”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Scroll to Top