TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Her er Google Nest Wifi Pro

Den nye router understøtter bl.a. Wi-Fi 6E og kan udvides til mesh-netværk.

forfatter
Publiceret 05/10/2022 - 11:14

Google afholder et stort event 6. oktober, hvor de efter planen skal afsløre en række nye produkter. Men selskabet varmer op med lanceringen af Nest Wifi Pro – en splinterny router med den nye Wi-Fi 6E-standard.

Google Nest Wifi Pro

Dette er Googles første router med den nye 6E-standard, som tager 6 Ghz-båndet i brug udover de vanlige 5 Ghz- og 2,4 Ghz-bånd, som bruges i dag. En enkelt router skal kunne give god dækning på op til 120 kvadratmeter, men den kan også udvides til at danne et større mesh-netværk (IEEE 802.22s) med flere routere af samme type. Tre routere skal kunne dække op til 320 kvadratmeter.

Systemet er ifølge Google skalerbart, og hvis man ønsker det, kan man udvide med endnu flere routere for at øge rækkevidden. Google oplyser desuden, at Nest Wifi Pro vil være kompatibel med den kommende Matter-protokol til smarte hjem.

Læs også Federe mesh-netværk finder du næppe Jovist er det dyrt. Men VIL du bare have det hurtigste og bedste mesh-netværk, så er Asus den nye konge på tronen.
Asus ZenWiFi Pro ET12 SPREAD

Pris og tilgængelighed

Nest Wifi Pro er tilgængelig for forhåndsbestilling nu. Vi fandt den blandt andet i Googles egen netbutik samt på elgiganten.dk, med forventet levering i slutningen af oktober. Nest Wifi Pro koster 1.799 kroner (vejl.) Det er også muligt at købe tre routere i en pakkeløsning til 3.499 kroner.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

En kommentar til “Her er Google Nest Wifi Pro”

Skriv en kommentar

Dobbelt så lang driftstid for Arlo Batteritiden får et boost og holder dobbelt så længe.
Lyd og lys i vintermørket: Ny højttaler fra IKEA og Sonos Det måtte jo komme: En gulvlampe med indbygget højttaler! SYMFONISK gulvlampehøjttalere kommer i januar.
Det er jul, det er smart Kom i julestemning med Philips Hue. Vi har testet den smarteste juletræskæde til dato.
Veldresseret Hvordan klarer en robotstøvsuger sig midt i flyttekasser og pakkematerialer? Æder den alt på sin vej, eller formår den at holde rent alligevel?
Tag kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser helt så lave tal som normalt i november, vil det nok ikke vare længe, før vinteren er over os. Og med vinter og kulde følger høje elregninger.
Philips Hue på juletræet Signify har netop lanceret Philips Hue Festavia, som er en smart lyskæde til juletræet.
Følg Lyd & Billede