Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Den nye Xiaomi 13T-serie har Leica-kameraer

Fjerner Snapdragon-processoren, får 144Hz-skærm og nye Leica-kameraer, plus lavere pris.

Skrevet af / 26/09/2023 - 19:19
Den nye Xiaomi 13T-serie har Leica-kameraer

I dag blev de nye Xiaomi 13T og 13T Pro, efterfølgerne til Xiaomi 13 og 13 Pro, lanceret. Ud over forventede moderniseringer har de overraskende nok en processor fra en anden producent. Og så har Xiaomi endda presset prisen på topmodellen ned på under 6.500 kr.!

Læs også For kinesisk til de fleste Xiaomi 13 profiterer af den kinesiske mobilproducents nye samarbejde med den tyske kameraproducent Leica.

Xiaomi lægger ligesom tidligere vægt på, at kameraerne er udviklet i samarbejde med Leica og har objektiver fra den tyske kameraproducent. Hovedkameraet er på 50 Mp med en tilsvarende 24 mm brændvidde og optik, der skulle fange mere lys og give et større dynamisk område. Ultravidvinklen nøjes dog med 12 Mp. Teleobjektivet er 50 mm, altså 2x zoom.

Foto: Xiaomi

Begge modeller har arvet funktionen med ​​brugerdefinerede fotografiske stilarter i Pro-tilstanden fra Xiaomi 13 Ultra. Det giver dig mulighed for at justere og forudindstille tone, tonalitet og tekstur, samt bevare flere detaljer og farvenuancer til efterbehandling.

Skærmen har lidt lavere opløsning, men har til gengæld højere lysstyrke, kan gengive flere farver, og har fået opdateringsfrekvensen forbedret til 144 Hz for at give bedre flow i spil og scrollning.

Foto: Xiaomi

Noget overraskende har mobilerne opgivet den Snapdragon 8 Gen 2, der var i forgængerne. Den almindelige Xiaomi 13T har i stedet en MediaTek Dimensity 8200 Ultra, mens 13T Pro har en Dimensity 9200+.

Begge modeller har hurtig opladning på 5 minutter, hvor 13T når 21% og 13T Pro hele 36% takket være en ladeeffekt på imponerende 120 watt.

Læs også Trods fantastisk kamera: Xiaomis nye topmobil rammer ikke plet Xiaomi 13 Pro er et ambitiøst produkt for den kinesiske mobilproducent, og samtidig også den dyreste mobil, Xiaomi til dato har lanceret på det danske marked. Spørgsmålet er, om den dyre mobil er pengene værd?

Vi har modtaget et testeksemplar, så hold et vågent øje med vores tests på lbhome.dk i nær fremtid!

Pris og tilgænglighed

Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro kan fås i sort eller blå. Basismodellen har 8/256 GB hukommelse og lagerplads, og har en udsalgspris på 4.990 kr. Pro-modellen har 12/512 GB hukommelse og lagerplads og koster ca. 6.499 kr.

Specifikationer og lanceringstilbud på Mistore.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billigere Galaxy Watch

Huaweis efterfølger vender tilbage

Nu er Gemini Nano til Pixel 8 klar

Var dét det hele, Apple?

Nu skal budgetmobiler være lækre

Apples årlige software-opdatering

Skærmlys er ikke så skadeligt for din søvn

Gemini-app'en på dansk

Samsungs smart-ure får kunstig intelligens

57 procent af Googles mobilkunder vil skifte

Rygte: iOS 18 får AI-genererede Emojis og ChatGPT-partnerskab

Med M4-chippen begynder Apples slutspurt i AI-kapløbet

Scroll to Top