Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

CMF by Nothing lancerer snart smart-ur og hørepropper

De nye produkter kommer senere i 2023.

Skrevet af / 04/08/2023 - 13:04
CMF by Nothing lancerer snart smart-ur og hørepropper

Teknologi-virksomheden Nothing blev grundlagt i 2020 med det erklærede mål at udfordre markedet og genskabe entusiasmen for teknologi-produkter.

CEO og medstifter af Nothing, Carl Pei, har en fortid hos OnePlus, og med ham i spidsen har virksomheden kørt en alternativ stil og lanceret produkter som de gennemsigtige hørepropper Nothing Ear (1) og Nothing Ear (stick) samt Nothing Phone (2), en smartphone med en meget speciel brugerflade af LED-lys på bagsiden, det såkaldte Glyph Interface.

Men Nothings produkter er ikke helt billige, og firmaet ønsker også at gøre sine hoser grønne med billigere produkter. Elektronikprodukter i budgetklassen mangler kvalitet og godt design, udtaler Carl Pei i en video, Nothing netop har offentliggjort på YouTube, og derfor lancerer firmaet nu budgetmærket ‘CMF by Nothing’.

CMF by Nothing vil have fokus på rent og tidsløst design af produkter, der er til at betale, men stadig tilbyder højere kvalitet end normalt for prisklassen, lover Pei.

CMF by Nothing
Det nye CMF by Nothing-logo. (Foto: Nothing)

Og så afslørede han, at de første produkter fra CMF by Nothing, et smart-ur og et sæt nye hørepropper, vil blive lanceret i løbet af i år.

Se hele videoen her:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Tør ikke mobilen i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

0
Scroll to Top