TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Apple løber tør for reservedele

Apple sakker bagud med reparationer.

forfatter
Publiceret 23/06/2022 - 16:15

Komponentkrisen skaber ikke bare leveringsproblemer for nye produkter for Apple, der har svært ved at producere tilstrækkelig mange iPhones, iPads og Mac-computere. Elektronikgiganten lider også under flaskehalse for reservedele. Butikker og værksteder må i øjeblikket udsætte reparationer og sende kunder hjem med defekte enheder. Det skriver Winfuture.de.

Læs også Snart vil du selv kunne reparere din iPhone Fra næste år vil Apple sælge originale reservedele til private brugere samt tilbyde værktøjer og brugervejledninger, så man selv kan reparere sin iPhone.
Apple Self Service Repair

Også kunder, der selv vil reparere deres egne defekte Apple-produkter, ender med hatten i hånden på grund af komponentmangel.

Især leverancer fra Kina er forsinkede. Kunder må f.eks. vente i flere måneder på en ny skærm til 16″ Macbook Pro, skriver Macrumors. Også anskaffelsen af batterier, tastaturer og kabinetter er ramt at forsinkelser.

Læs også Nu bliver det nemmere at få repareret din iPhone Apple udvider iPhone-reparationstjenester i hele Europa.

Indtil videre synes problemet primært at være begrænset til USA, men de verdensomspændende flaskehalse kan også meget nemt risikere at ramme danske forbrugere i nær fremtid.

En kommentar til “Apple løber tør for reservedele”

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Den bedste til højopløst gaming? Hvis du ønsker en fantastisk spiloplevelse, og derudover neutrale og gode farver lige ud af kassen, så er dette skærmen for dig.
Wi-Fi 7 router til gaming Routeren kommer med nyt antennedesign og netværkshastighed på op til 19 Gbit/s.
Kan I høre mig derude? Jabra Speak2 er en ny generation af firmaets mødehøjttalere, der lover bedre lyd og naturlig samtale.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ét.
lbpluss
Caffe latte-segmentets hedeste drøm 14” MacBook Pro med M2 Pro-processor er den bedste og hurtigste bærbare computer i sin prisklasse. Men Apple bør opgradere webkameraet.
Følg Lyd & Billede