TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Apple løber tør for reservedele

Apple sakker bagud med reparationer.

forfatter
Publiceret 23/06/2022 - 16:15

Komponentkrisen skaber ikke bare leveringsproblemer for nye produkter for Apple, der har svært ved at producere tilstrækkelig mange iPhones, iPads og Mac-computere. Elektronikgiganten lider også under flaskehalse for reservedele. Butikker og værksteder må i øjeblikket udsætte reparationer og sende kunder hjem med defekte enheder. Det skriver Winfuture.de.

Læs også Snart vil du selv kunne reparere din iPhone Fra næste år vil Apple sælge originale reservedele til private brugere samt tilbyde værktøjer og brugervejledninger, så man selv kan reparere sin iPhone.
Apple Self Service Repair

Også kunder, der selv vil reparere deres egne defekte Apple-produkter, ender med hatten i hånden på grund af komponentmangel.

Især leverancer fra Kina er forsinkede. Kunder må f.eks. vente i flere måneder på en ny skærm til 16″ Macbook Pro, skriver Macrumors. Også anskaffelsen af batterier, tastaturer og kabinetter er ramt at forsinkelser.

Læs også Nu bliver det nemmere at få repareret din iPhone Apple udvider iPhone-reparationstjenester i hele Europa.

Indtil videre synes problemet primært at være begrænset til USA, men de verdensomspændende flaskehalse kan også meget nemt risikere at ramme danske forbrugere i nær fremtid.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Så må Apple jo lave noget der dur og holder, så det ikke er så stor behov for reservedele

Ud af mørket Er du træt af billedstøj og matte, udtværede farver, så er Logitech Litra Glow et billigt bud på løsningen.
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
To skærme fra Philips til arbejde og fritid Hjemmekontor eller udekontor? Philips’ computerskærme har indbygget lyd og kamera.
De vigtigste nyheder i macOS Ventura Apple vil gøre Mac-oplevelsen bedre ved at tilføje nye produktivitetsværktøjer og kontinuitetsfunktioner til macOS.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend