TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Apple løber tør for reservedele

Apple sakker bagud med reparationer.

forfatter
Publiceret 23/06/2022 - 16:15

Komponentkrisen skaber ikke bare leveringsproblemer for nye produkter for Apple, der har svært ved at producere tilstrækkelig mange iPhones, iPads og Mac-computere. Elektronikgiganten lider også under flaskehalse for reservedele. Butikker og værksteder må i øjeblikket udsætte reparationer og sende kunder hjem med defekte enheder. Det skriver Winfuture.de.

Læs også Snart vil du selv kunne reparere din iPhone Fra næste år vil Apple sælge originale reservedele til private brugere samt tilbyde værktøjer og brugervejledninger, så man selv kan reparere sin iPhone.
Apple Self Service Repair

Også kunder, der selv vil reparere deres egne defekte Apple-produkter, ender med hatten i hånden på grund af komponentmangel.

Især leverancer fra Kina er forsinkede. Kunder må f.eks. vente i flere måneder på en ny skærm til 16″ Macbook Pro, skriver Macrumors. Også anskaffelsen af batterier, tastaturer og kabinetter er ramt at forsinkelser.

Læs også Nu bliver det nemmere at få repareret din iPhone Apple udvider iPhone-reparationstjenester i hele Europa.

Indtil videre synes problemet primært at være begrænset til USA, men de verdensomspændende flaskehalse kan også meget nemt risikere at ramme danske forbrugere i nær fremtid.

Annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

En kommentar til “Apple løber tør for reservedele”

Skriv en kommentar

Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Få den gamle PC på det hurtige net Netgear AXE3000 giver simpel adgang til det lynhurtige Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Certificeret af Google Meet Kommunikationsfirmaet Poly meddeler nu, at deres videobar-serie Studio X vil være de første Android-baserede videoenheder nogensinde, som modtager certificering til Google Meet.
Følg Lyd & Billede