BLACK WEEK TILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% BARE DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

Flere Apple-værksteder i Danmark

Apple udvider iPhone-reparationstjenester i hele Europa.

Apple udvider sit Independent Repair Provider Program, så flere kunder kan få adgang til reparationstjenester. Med ordningen kan virksomheder af alle størrelser tilbyde reparationer af iPhone med originale Apple-reservedele.

Efter lanceringen af ordningen i USA sidste efterår har mere end 140 uafhængige reparationsvirksomheder tilsluttet sig med mere end 700 nye amerikanske afdelinger, hvor kunderne kan henvende sig, og virksomheder i Europa og Canada kan nu også tilmelde sig ordningen.

Det betyder konkret, at det bliver langt nemmere for forbrugerne at få skiftet et batteri eller en ødelagt skærm på deres iPhone på et autoriseret værksted, hvilket igen betyder, at garantien stadig gælder.

“Vi er glade for at kunne udvide vores uafhængige reparationsordning til flere steder i USA og til virksomheder i hele Europa og Canada,” siger Jeff Williams, Apples Chief Operating Officer, i en pressemeddelelse fra Apple.

Han fortsætter:

“Når en kunde har brug for en reparation, skal vi kunne tilbyde forskellige muligheder, der ikke kun passer til vedkommendes behov, men også er en garanti for sikkerhed og kvalitet, så deres iPhone kan bruges så længe som muligt.”

Independent Repair Provider Program åbner for virksomheder i Europa og Canada

Efter en vellykket lancering i USA kan uafhængige reparationsværksteder i 32 lande i Europa og Canada nu ansøge om at deltage i Apples Independent Repair Provider Program. Der er ingen yderligere omkostninger, og uddannelsen er gratis for nye virksomheder.

Alle værksteder i ordningen har adgang til gratis uddannelse fra Apple og de samme originale reservedele, værktøjer, reparationsmanualer og diagnosticeringsmuligheder som Apple-autoriserede serviceudbydere (AASP’er) og Apple Stores.

Du kan tjekke, om et firma deltager i ordningen, på support.apple.com/repair/verify-repair-provider.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nu kan du spare mange penge på et nyt kamera.
  Nu er det kun tre uger til, at vi igen kan grine og græde med den charmerende Johanne & co.
  Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse højttalere.
  Popprinsessen går i helt nye veje – nu på Disney+.
  Den taiwanske knallert- og motorcykelproducent afslører deres elektriske scooter KYMCO F9 i morgen.
  Undgå fejlkøb i løbet af Black Week – gå efter vores testvindere!
  Fujifilm GFX100 får hele 400 megapixel!
  Risikoen for at blive snydt er større end chancen for at gøre et kup.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple iPad Air (2020)

  Vejl.pris 7499 kr Bedste iPad Air til dato

  Apple iPad Air (2020) vs. Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris kr Et heftigt dilemma

  Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris 9499 kr Fantastisk tablet til både underholdning og produktivitet

  reMarkable 2

  Vejl.pris 3380 kr Digital notesblok
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.